Sport

Súlyos szegedi vereség a rangadón

Súlyos szegedi vereség a rangadón

Tóth Norbert
Szerző: Tóth Norbert
2023. december 7., csütörtök
Súlyos szegedi vereség a rangadón

Az előző fordulós, gólzáporos vereséget követően igyekezett javítani a Goodwill Pharma Szeged, azonban nem állt könnyű feladat előtte, az FTC-hez utazott a szegedi hokicsapat. A két csapat egymás mellett állt az Andersen Liga tabelláján a meccset megelőzőn, tehát igazi rangadó volt készülőben.

Fotó: Albert Peter - AlPeFoto

 

A rangadó helyett azonban hazai erődemonstrációt hozott az összecsapás, a Ferencváros egy pillanatra sem hagyott esélyt a vendégeknek. Az 1-0-ás első harmadot követően nyitott volt még a találkozó, azonban a második játékrész is csak hazai találatokat hozott, ráadásul négyet.

Úgy csúsztak ki az utolsó 20 percre a csapatok, hogy 5-0 volt az állás. Ugyan kétszer betalált Pék György csapata, de ez csak a minimális eredménykozmetikázásra volt elegendő. Az FTC ismét négyszer zörgette meg a szegedi hálót, így végül kilencnél állt meg.

Az eredmény következtében helyet cserélt a két csapat a tabellán. Az FTC-Telekom az ötödik, a Goodwill Pharma Szeged pedig a hatodik helyet foglalja el, 15, illetve 13 szerzett ponttal.

Andersen Liga, 8. forduló, Budapest, FTC Sátras Jégpálya
FTC-Telekom-Goodwill Pharma Szeged 9-2 (1:0, 4:0, 4:2)

 

A következő meccse szombaton lesz a Szegednek, akkor hazai pályán fogadják a MAC Ikonok együttesét 19 órától. A mérkőzésen debütál az SZTE Szurkolói Zóna.

Van véleménye Önnek is témában? Várjuk levelét: velemenyszegedma@mediaworks.hu

Borítókép: Albert Peter - AlPeFoto
 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.