Sport

Mi lesz veled, Roli?

Mi lesz veled, Roli?

Lejár a szerződése, és az új posztriválist is bejelentették.

Tóth Norbert
Szerző: Tóth Norbert
2023. december 19., kedd
Mi lesz veled, Roli?

A legtöbb Pick Szeged szurkolót Mikler Roland jövője foglalkoztatja. Amint az átigazolások kerülnek szóba, sokan egyből a szegedi kapus hosszabbítását szeretnék látni először, nem engednék el őt a Tisza-partról.

Fotó: OTP-Bank Pick Szeged

 

Mikler Roland a Sport TV Kézivezérlés Extra című műsorának volt vendége múlt hét szerdán, ahol a jövőjéről is beszélt a a 227 válogatottsággal rendelkező kapus.

Egyelőre még nem tiszta, hogy mi lesz velem a nyártól. Azzal nem árulok el nagy titkot, szeretnék kézilabdázni, és úgy érzem, ezen a szinten is tudok segíteni a csapatnak. Bízom benne, hogy még ezen a szinten folytathatom, ha pedig nem, arra nem szeretnék gondolni.

A szerződése nyáron jár le, a 2019 óta újra Szegeden védő hálóőrnek. A legfőbb kérdés tehát, hogy a klub ad-e neki új kontraktust a 39 éves kapuvédőjének vagy elengedik a hatszoros magyar bajnokot.

Egyre valószínűbb lehet az utóbbi eshetőség, hiszen ahogy hétfőn megírtuk, posztrivális érkezik a Pickhez. A svéd Európa-bajnok Tobias Thulin három éves szerződést kötött a szegedi klubbal.

2024 nyarától hivatalosan is csatlakozik a GOG Handbold hálóőre a Tisza-parti együtteshez. 

Tudom, még messze van a nyár, de már most nagyon várom, hogy elkezdhessem a munkát a srácokkal, részese lehessek egy izgalmas, új projektnek és pályára léphessek egy olyan közönség előtt, amely Európa egyik legjobb légkörét teremti meg minden meccsen. Van bennem izgalom, hiszen egy olyan klubban szerepelhetek majd, amely nagy ambíciókkal rendelkezik, a Bajnokok Ligájában és a magyar bajnokságban is a legmagasabb szinten versenyez. Ez egy komoly lépés a pályafutásomban, egy olyan csapatban szerepelhetek, amelyben garantált a fejlődésem, célom nem is lehet más, mint címeket szerezni, győzelmeket aratni. Sokszor jut eszembe a jövő nyári kezdés, az, hogy először léphessek pályára a PICK Arénában, először találkozhassak a szegedi szurkolótáborral

- nyilatkozta Tobias Thulin.

 

Van véleménye Önnek is témában? Várjuk levelét: velemenyszegedma@mediaworks.hu

Borítókép: OTP-Bank Pick Szeged

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.