Sport

Nincs kőbe vésve a Pick Szeged kapusának jövője

Nincs kőbe vésve a Pick Szeged kapusának jövője

Akadnak még kérdőjelek a hálóőr jövőjét illetően.

Tóth Norbert
Szerző: Tóth Norbert
2023. december 14., csütörtök
Nincs kőbe vésve a Pick Szeged kapusának jövője

Mikler Roland volt a Sport TV Kézivezérlés Extra című műsorának vendége. Az adás végén arról kérdezték az OTP Bank-Pick Szeged kapusát, hogyan képzeli el, illetve mit lehet tudni a jövőjével kapcsolatban.

2019. óta újra Szegeden a hálóőr. (Fotó: Eliza Solya)

 

A rendkívül fontos kérdés azért merülhet fel, mert az idény végén lejár Mikler Roland szerződése az OTP-Bank Pick Szegednél. Erre reagált az adásban a 227 válogatottsággal rendelkező kapus.

Egyelőre még nem tiszta, hogy mi lesz velem a nyártól. Azzal nem árulok el nagy titkot, szeretnék kézilabdázni, és úgy érzem, ezen a szinten is tudok segíteni a csapatnak. Bízom benne, hogy még ezen a szinten folytathatom, ha pedig nem, arra nem szeretnék gondolni.

Hat magyar bajnoki címet szerzet karrierje során a 39 éves portás: négyet a Veszprém színeiben (2015, 2016, 2017, 2019.), kettő pedig a Tisza-parton (2021, 2022.).

Sosem vagyok elégedett magammal, az visz előre, hogy mindig jobban és jobban szeretnék védeni. Azt gondolom, ebben a félévben is tudtam segíteni annyit a csapatnak, hogy bevethetőnek érezzem magamat. Benne van a pakliban, hogy maradok Szegeden. 

Jelenleg pihenőjét tölti a szegedi kapus, aki arról is beszámolt, hogy január 8-ig kaptak szabadságot Kárpáti Krisztián vezetőedzőtől. A januárban kezdődő kézilabda Európa-bajnokságra pedig nem tart a magyar csapattal Mikler, mert egy szövetségi kapitány döntés alapján az olimpiai selejtezőre szeretnék bevetni majd őt.

Van véleménye Önnek is témában? Várjuk levelét: velemenyszegedma@mediaworks.hu

 

Borítókép: Eliza Solya

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.