Sport

Így zárták az évet a Szent Gellért Fórumban (galéria, videó)

Így zárták az évet a Szent Gellért Fórumban (galéria, videó)

Hosszú veretlenségi sorozattal mehetnek a téli szünetre.

Tóth Norbert
Szerző: Tóth Norbert
2023. december 11., hétfő
Így zárták az évet a Szent Gellért Fórumban (galéria, videó)

A Kolorcity Kazincbarcika ellen aratott 3-0-ás győzelmének köszönhetően a NB II. harmadik helyén telelhet a Szeged-Csanád Grosics Akadémia. A szegedi együttes már 12 bajnoki mérkőzés óta nem talált legyőzőre.

Fotó: Szeged-Csanád Grosics Akadémia

 

Az őszi szezon legnagyobb arányú bajnoki győzelméből Haris Attila és Papp Ádám egyaránt egy-egy góllal és gólpasszal vette ki a részét, a kegyelemdöfést pedig Borvető Áron találata vitte be.

A kazincbarcikai csapatot oda-vissza legyőzte az Alekszandar Sztevanovics vezette együttes.

Jelen állás szerint a második, már feljutást érő helytől 5 pontra van a Szeged. Az a Győri ETO foglalja el ezt a pozíciót, aki ellen hazai pályán 1-1-es döntetlent ért el a Tisza-parti alakulat. 

A csapat szurkolói bizakodással telve várhatják a tavaszi folytatást.

A Szeged-Csanád Grosics Akadémia vezetőedzője, Alekszandar Sztevanovics hálás volt az őszi támogatásért, és elégedett volt csapata teljesítményével.

A meccs elején nagy kívánságunk volt, hogy győzelemmel fejezzük be ezt az évet. Az első 10-15 percben nem igazán találtuk a ritmust, utána viszont agresszívabbá és kompaktabbá váltunk. A támadó átmenetünk jól működött ezen a mérkőzésen, ebből sikerült is megszereznünk a vezetést. A második félidőt végig kontrolláltuk, több helyzetünk is volt, hogy még fölényesebbé tegyük a győzelmünket, de ezeket nem sikerült teljes mértékben kihasználni. Örülök, hogy teljes boldogsággal vonulhatunk a karácsonyi szünetre. Köszönöm a szurkolóknak az egész éves biztatást, remélem, hogy így folytatjuk majd az új évet is.

 

 

Van véleménye Önnek is témában? Várjuk levelét: velemenyszegedma@mediaworks.hu

 

Borítókép: Szeged-Csanád Grosics Akadémia

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.