Sport

Cáfol a Flensburg, nem adná irányítóját a Pick Szegednek

Cáfol a Flensburg, nem adná irányítóját a Pick Szegednek

Úgy fest egyelőre nem érkezik újabb Európa-bajnok a Tisza-partra.

Tóth Norbert
Szerző: Tóth Norbert
2023. december 19., kedd
Cáfol a Flensburg, nem adná irányítóját a Pick Szegednek

A kézilabda átigazolásokra szakosodott RT Handball hozta le a hírt, miszerint a Flensburg világklasszisát szeretné megszerezni a Szeged. Erre reagált hivatalos keretek között a német csapat sportigazgatója.

Fotó: OSKAR OLTEUS

 

Ahogy mi is beszámoltunk róla, számos játékost boronáltak össze a Pick Szegeddel, köztük a svéd irányítót, Jim Gottfridssont is. 

A Flensburg játékosa a maga 31 évével egy rendkívül rutinnal rendelkezik, jelenleg az egyik legjobb a posztján. Nem csak klub, de nemzetközi szinten is komoly eredményeket ért el: Európa -bajnokságot nyert Svédországgal.

Jim Gottfridsson nagyon közel áll a megállapodáshoz a Pick Szegeddel. A klubok megegyeztek egymással, a Szeged kivásárolja őt a Flensburggal kötött szerződéséből

-jelent meg vasárnap este az RT Handball Instagram-oldalán, ahol ezúttal a valósággal nem egyező dolgot állítottak.

Az SG Flensburg-Handewitt sportigazgatója, Holger Glandorf vetett véget a pletykáknak, a Handball Worldnek tett nyilatkozatával.

Gottfridssont 2025-ig szerződés köti a csapathoz, és úgy tervezik, hogy szerződése végéig biztosan ő lesz a Flensburg irányítója. Amennyiben a sport- és anyagi feltételeik megengedik, akkor még tovább is.

Ha egy klub ki akarná vásárolni Jimet a szerződéséből, akkor fel kellene vennie velünk a kapcsolatot. Ez viszont nem történt meg 

- mondta a német csapat sportigazgatója.

Van véleménye Önnek is témában? Várjuk levelét: velemenyszegedma@mediaworks.hu

Borítókép: OSKAR OLTEUS

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.