Sport

Csak a győzelem elfogadható a Pick Szeged számára

Csak a győzelem elfogadható a Pick Szeged számára

A Zagreb elleni sikert követően égető szükség van az újabb két pontra

Tóth Norbert
Szerző: Tóth Norbert
2023. november 15., szerda
Csak a győzelem elfogadható a Pick Szeged számára

Még október 26-án, a válogatott szünet előtt játszotta utolsó Bajnokok Ligája találkozóját a Pick Szeged, akkor egy kulcsfontosságú siker jött össze a Zagreb ellen. Ismét a Pick Arénában lép pályára a szegedi együttes, ezúttal az Eurofarm Pelister vendégszerepel a Tisza-parton a nemzetközi kupasorozat 7. fordulójában.

 

A Telekom Veszprém elleni vereséget követően, nem sok ideje volt a Szegednek a sebek nyalogatására, hiszen már csütörtökön 18:45-kor pályára lép az észak-macedón csapat ellen.

A Pelister a BL-csoport utolsó helyén áll nulla ponttal, egyedül őket előzi meg jelenleg a Pick Szeged.

Még sohasem találkozott a nemzetközi porondon a két csapat, így a Bajnokok Ligájában sem. Észak-Macedóniából eddig a Vardar Szkopjével és a Metalurg Szkopjéval játszott a Szeged, a premier következik a Pelister ellen. A 7. forduló találkozói következnek, ami azt jelenti, hogy féltávot zárnak a csapatok a Bajnokok Ligája csoportkörében.

Az 'A' csoport állása.

 

Egy ismerős arc biztosan lesz a vendég csapat keretében: az egykori Pick-játékos Bogdan Radivojevics ellenfélként érkezik a Tisza-partra.

 

Örülök, hogy visszatérhetek és pályára léphetek Szegeden, alig várom a mérkőzést. Tudjuk hogyan játszik a Pick, de jól fel kell készülni ellenük, csak akkor reménykedetünk egy jó eredményben. A Pick Aréna Európa legszebb kézilabdacsarnoka, örülök, hogy a fiatal játékosaink megtapasztalhatják az atmoszféráját.

Szombat 18 órakor szintén a PICK Arénában az Eger együttesét látja vendégül a K&H férfi kézilabda ligában a Pick Szeged.

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.