Sport

Elhalasztják a csütörtöki Szeged–Vardar-meccset

Elhalasztják a csütörtöki Szeged–Vardar-meccset

2020. szeptember 29., kedd
Elhalasztják a csütörtöki Szeged–Vardar-meccset

Mint azt megírtuk, a kielcei Bajnokok Ligája-mérkőzés után elvégzett koronavírusteszteken újabb MOL-Pick Szeged játékos esetében lett pozitív az eredmény. Ezért azok a játékosok, akik hősiesen küzdve szoros meccset játszottak Lengyelországban, ismét karanténba kényszerültek. Ez kérdésessé tette, hogy csütörtökön pályára tudnak-e lépni a Vardar ellen.

Néhány perce a MOL-Pick Szeged hivatalos oldalán jelentette be, hogy az Európai Kézilabda-szövetség (EHF) a mérkőzés elhalasztásáról döntött.

"Az EHF hivatalosan is értesítette klubunkat, hogy elhalasztja az október 1-re kiírt, az északmacedón HC Vardar 1961 elleni hazai Bajnokok Ligája-meccsünket, amelyet későbbi időpontban játszunk le - áll a közleményben.

A szegedieknek két hete már a PSG elleni hazai meccsüket is el kellett halasztaniuk, akkor hat játékos tesztje lett pozitív. A MOL-Pick Szeged legközelebb októbor 15-én, a Porto ellen léphet pályára idegenben. A vírus miatt azonban több magyar bajnoki mérkőzésnek is új időpontot kell keresni a naptárban.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.