Sport

Kézilabda: az EHF-résztvevőt is legyűrte a MOL-Pick

Kézilabda: az EHF-résztvevőt is legyűrte a MOL-Pick

2014. október 8., szerda
Kézilabda: az EHF-résztvevőt is legyűrte a MOL-Pick
pick_oroshaza03_gs

A sorozatban címvédőnek számító MOL-Pick Szeged az EHF-kupában is érdekelt Orosháza vendégeként lépett pályára szerda este, Juan Carlos Pastor együttese győzelemmel hangolt a hétvégi Bajnokok Ligája mérkőzésre.

Mindkét csapat érdekelt hétvégén a nemzetközi kupákban, az Orosháza az EHF-kupában a belga Initia Hasselttel játszik majd, míg a MOL-Pick Szeged a dán Aalborg otthonában lép pályára a Bajnokok Ligája csoportkörében. A 10. percig fej-fej mellett haladtak a csapatok, hol itt, hol ott volt az egygólos előny. (5-5) A Pick Szeged kapujában ezúttal is

Wyszomirski

kezdett, aki jól kapta el a fonalat, három védéssel is jelentkezett az elején. A félidő második harmadában tudott meglépni ellenfelétől a szegedi csapat, főleg

Vadkerti

volt elemében, a 21. percben már öttel vezetett a Pick. (8-13) Ezt követően még egyszer közelebb jött az Orosháza, Bombac utolsó másodpercekben dobott gólját követően azonban 18-14-re vezetett a szünetben a MOL-Pick Szeged. A második félidő is szegedi góllal indult

Ilyésnek

köszönhetően, majd két Pick-játékost is kiállítottak, de a megítélt hetest a kapuba érkező

Sierra

kivédte. A 40. perc előtt kilenccel is vezetett a Pick, (16-25) Vadkerti továbbra is elemében volt, majd három perccel később számolhattak el a vendég szurkolók tízig. (20-30) A végére nagyon sima, 14 gólos siker lett, a MOL-Pick Szeged mezőnyjátékosai közül csupán a fiatal

Szabó

nem talált be, rajta kívül minden játékos jelentkezett legalább egy találattal. Annak ellenére, hogy hét két perces kiállítást is kapott a szegedi csapat, újabb meggyőző sikert aratott, ezzel továbbra is vezeti a bajnokságot, 100%-os teljesítménnyel.

Juan Carlos Pastor

tanítványai legközelebb vasárnap játszanak majd,a Bajnokok Ligája csoportkörének harmadik fordulójában a dán Aalborg otthonában 16:50-től lép parkettre a MOL-Pick.

Férfi kézilabda NB I, 8. forduló

Orosházi FKSE Linamar-MOL-Pick Szeged 25-39 (14-18)

Orosháza, 1000 néző. Vezette: Dobrovits, Tájok.

Orosháza:

Herjeczki - Benis 2, Németh G. 1, Mazic 3, Varsandán Á. 1, Cemas 3, Németh L. 4. Csere: Miklós (kapus), Benmiloud 2, Stranigg 1, Milovic, Pásztor M. 1, Morva 2, Buday 5, Berta G.

Vezetőedző:

Vladan Jordovic.

MOL-Pick Szeged:

Wyszomirski - PRODANOVIC 7, ANCSIN 5, Ilyés 4, Blazevic 3, Zubai 1, Mindegía 2. Csere: Sierra (kapus), VADKERTI 6, Bombac 5, Vranjes 1, Balogh 2, Parrondo 1, Källman 1, Fekete 1, Szabó B.

Vezetőedző:

Juan Carlos Pastor.

Kiállítás:

10 perc ill. 14 perc.

Hétméteres:

6/4 ill 4/2.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.