Sport

Kézilabda: a tavasz végére meghódítaná a tabella csúcsát az SZKKSE + FOTÓK

Kézilabda: a tavasz végére meghódítaná a tabella csúcsát az SZKKSE + FOTÓK

2014. január 7., kedd
Kézilabda: a tavasz végére meghódítaná a tabella csúcsát az SZKKSE + FOTÓK
szkkse_edzes46_gs

Belevágott a felkészülési időszakba az SZKKSE-Chance-Exicom együttese. A dorozsmai kézis lányok vasárnap vidám hangulatú ajándékozással, hétfőn bemelegítő focizással kezdték meg a tréningek sorát.

Marosán György

edző hétfő este 18 órától vezényelte az első edzést az NB I/B-s Keleti csoportot jelenleg száz százalékos teljesítménnyel vezető szeged-kiskundorozsmai női kézilabda-alakulatnak - a lányok némi bemelegítés után remek hangulatú teremfocival készítették fel az izmokat és az ízületeket a kemény edzésekre. A január 2-i kezdés helyett a 6-i időpont előfeltétele az őszi szezon hibátlan megnyerése volt, s ezt maradéktalanul teljesítették is a lányok, így vasárnap este egy könnyed hangvételű, családias, ajándékozós összejövetel is belefért a szabadidőbe a csapatkapitány

Lehmann-Dobó Andrea

vendéglátásában. A hétfő esti tréningen a finom vacsorának már csak az emléke idéződhetett fel a kézilabdás hölgyek tudatában, hiszen az elánból nem adhat alább a gárda tavasszal, hétpontos előnye birtokában sem. "Előttünk a hegy, amit meg kell másznunk, ehhez tíz akadályt kell legyőznünk. De nem adjuk alább, mind a 13 mérkőzésünket meg akarjuk nyerni tavasszal, hibátlan teljesítménnyel, a 'serpák' segítsége nélkül, hogy aztán felérjünk a hegy tetejére, s kitűzzük a szegedi zászlót a csúcson" - fogalmazott megszokott metaforikus szóhasználatával Marosán György. A dorozsmaiak edzője hozzátette, a csapat ugyanúgy készül mint ősszel, azaz heti hét edzéssel, s a február 8-i tavaszi rajtig edzőmeccseket is vívnak. Ezen a téren egyelőre a február 1-2-i egri Dobó-kupa a biztos pont, a program többi része még nem kristályosodott ki. Az azonban már biztos, hogy a szerdára tervezett olasz női válogatott elleni felkészülési mérkőzést a vendégek lemondták, így elmarad. A bajnoki küzdelmeket Karsai Robertáék február 8-án, 17 órától a Kecskemét gárdája ellen folytatják hazai környezetben.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.