Sport

Labdarúgás: igazságos döntetlent játszott a Mórahalom a Bács megyei bajnokkal

Labdarúgás: igazságos döntetlent játszott a Mórahalom a Bács megyei bajnokkal

2013. július 27., szombat
Labdarúgás: igazságos döntetlent játszott a Mórahalom a Bács megyei bajnokkal
labdarugas_futball_kapu_ia

Bár a második félidőben helyenként dominált a Mórahalom a szomszéd megyei élvonal bajnokának otthonában, a több kulcsemberét is hiányoló két gárda összecsapásán végül nem esett gól.

Kevesebb mint két hete kezdte el a felkészülést a Mórahalom VSE, NB III-ból kiesett, így idén újra a megyei bajnokságban küzdő alakulata. A csapatnál komoly változások történtek,

Csák Zoltán

vezetőedző távozott a kispadról,

Podonyi Norbert

Algyőre igazolt, Faragó Bence a Tisza Volánhoz,

Mészáros Zoltán

az UTC-hez

Domonkos Ferenc

és

Szvoboda Szabolcs

Németországban, alsóbb ligában folytatják, de nem találjuk már a homokhátiak névsorában

ifjabb Csák Zoltánt

,

Joseph Martial Ngalle-t, Nagy Zoltánt

és a kapus

Kovács Krisztiánt

sem. Érkezett azonban

Babarczi Zoltán, Bokányi Balázs, Bokányi Richárd, Dobák Arnold, Lázár Gábor, Patarcic Krisztián, Szabó-Hangya Csaba, Szekeres Attila, Takács András, Tóth Lukács

- mint a névsoron is látható, javarészt a megyehárom Homokháti csoportját megnyerő második alakulatból hoztak fel embereket az első csapatba Mórahalmon. Szombat délelőtt Kiskunfélegyházán, a Bács-Kiskun megyei I. osztályú bajnokságot megnyert, de az NB III-as osztályozón az MTK II-tól előbb otthoni 10-0-s, majd idegenbeli 9-0-s vereségeit követően NB III-ba feljebb nem lépő Honvéd otthonában szerepelt a mórahalmi alakulat. Kissé foghíjasan állt fel a két gárda a kiskunsági forróságban - a hazaiaktól hatan kaptak meghívást a megyeválogatottak gyulai tornájára, míg a vendégektől is hiányzott 3-4 alapember. A vendég Mórahalmiak kialakulóban lévő kerete az első félidőben kiegyenlített játékot játszott a szomszéd megye bajnokával, a második játékrészben enyhén talán még domináltak is a homokhátiak, ám helyzetei ellenére egyik csapat sem tudta bevenni a másik kapuját, maradt végeredménynek a 0-0. A Mórahalom legközelebb szerda este 19 órától játszik újabb meccset, igazi megyei rangadót a Felső Tisza parti stadionban az FK 1899 Szeged vendégeként.

Felkészülési labdarúgó-mérkőzés:

Kiskunfélegyházi Honvéd TK - Mórahalom VSE 0-0

Kiskunfélegyháza, Honvéd pálya.

Mórahalom:

Czirják - Lázár, Magyar, Udvari, Babarczi, Bokányi R., Szekeres A., Szabó-Hangya, Patarcic, Tóth L. Szőke P.

Játszott még:

Pipicz (kapus), Vojnic-Zelic, Szűcs, Dobák.

Játékos-edző:

Magyar György:

"Bár tőlünk is és az ellenféltől is hiányoztak meghatározó emberek, úgy érzem nem játszottunk rosszul, az első félidő kiegyenlített játéka után számomra úgy tűnt, a második félidőben még domináltunk is, gólt azonban nem tudtunk rúgni. Keretünk többé-kevésbé kialakult, de még lehetnek érkezők."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.