Sport

Futsal: nincs csömöre a Csömörtől az UTC-nek

Futsal: nincs csömöre a Csömörtől az UTC-nek

2012. október 28., vasárnap
Futsal: nincs csömöre a Csömörtől az UTC-nek

Két hét futsalszünet után hétfő este újra szurkolhatunk az UTC-nek! Tóth Attiláék legutóbb a kupában játszottak a Pest megyeiekkel, ezúttal viszont a bajnokságban fogadják a Rubeolát.

Két hete a kupában lépett utoljára pályára tétmeccsen az UTC Futsal Team, amely hetek óta az NB I-es tabella tetejéről tekint le riválisaira, köztük olyan nagyvadakra, mint a Berettyóújfalu, vagy az UEFA Futsal Cup főtábláján idén még a tavalyinál is jobban szereplő, lassan európai sztárcsapatnak tekinthető Rába ETO. Október 15-én épp azzal a Csömörrel mérkőztek Trucz Zsolték, amely hétfőn ismét Szegedre látogat. "Egy fiatal, lendületes Csömör ellen, igazi remek kupacsatát vívtunk két hete. A helyzetkihasználáson kívül mindennel elégedett vagyok, úgy érzem, hogy meggyőző teljesítménnyel és magabiztosan jutottunk tovább a kupában akkor" - értékelte a korábbi ütközetet

Brinszky Adrián

, az UTC edzője. Az ellenfél trénere,

Takó Csaba

már a vereség után előretekintett a hétfői derbire. "A két hét múlva esedékes szegedi bajnokinkat tekintve, hasznos mérkőzést vívtunk, és úgy érzem, hogy nem is játszottunk rosszul, különösen a második félidőben. Ami aggasztó, hogy ismét problémáink akadtak a helyzetkihasználással, ami a bajnokságban súlyos pontokba kerülhet" - olvasható nyilatkozata

a Rubeola honlapján

.

ONLINE!

Az UTC Futsal Team - Rubeola FC Csömör NB I-es futsal bajnoki mérkőzés eseményeit hétfő este 19 órától portálunkon is nyomon követheti percről percre frissülő, szöveges online közvetítésünk révén! Szurkoljunk együtt az UTC sikeréért!

A 6-2-re nyert kupameccsen a hazaiaknál ismét pályára lépett a vakbélműtétje után hetekig lábadozó Pataki Sándor, aki nagypályán az Algyő futballistájaként már régi formáját idézi. "Nagyon örülök, hogy játszhattam végre, hiszen tavasszal futsaloztam utoljára tétmeccsen. A teljesítményemmel azonban nem vagyok elégedett, még sokat kell javulnom, hogy újra felvegyem a ritmust" - mondta el portálunknak az energikus labdarúgó. Rajta kívül egy másik ritkán látott arc is felbukkant.

Béry István

, az UTC cserekapusa kevesebb alkalommal jut játéklehetőséghez, ám a Rubeola ellen a második félidő az övé volt. "Nagyon jó érzés volt a remek szurkolótáborunk előtt játszani. Magunkhoz képest is jól játszottunk, kicsit rámentünk a közönségszórakoztatásra is, ami persze nem mindig jött össze. Összességében gratuláció illeti csapattársaimat" - nyilatkozta még a győztes mérkőzés után az UTC nagypályás egységének hálóját is őrző portás, akinek a találkozón több dolga volt, mint első számú kollégájának,

Tombácz Róbertnek

az első félidőben, ám remekül helyt állt, és parádésan védett, mindössze egy hatméteres büntetőből tudott betalálni neki a Csömör. "Előre elterveztem hogy egy-egy félidőt kap mindkét kapus, ahogy tavaly a Fradi elleni kupameccsen is, amelyet 4-0-ra nyertünk. Bíztam benne, hogy nem alakul ki olyan szoros eredmény, ami indokolná a Tombácz visszaállítását a kapuba. Végül Béry is magabiztosan, önbizalommal telve lépett a játékba, és remekül állta a csömöri rohamokat" - méltatta kapusát a vezetőedző. Ezúttal hétfőn, az újszegedi sportcsarnokban 19 órakor kezdődő bajnoki találkozón is elégedettek lennénk a két héttel ezelőtti szereposztással. A mérkőzésre ezúttal is 600 forint a jegy, a hölgyeknek és a diákigazolványukat felmutató tanulóknak pedig díjmentes a belépés. A belépő ezúttal is tombolaként funkcionál, melynek szünetbeli sorsolásakor értékes nyereményeket lehet nyerni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.