Sport

Labdarúgás: Kulacsik is távozik a Szeged 2011 keretéből

Labdarúgás: Kulacsik is távozik a Szeged 2011 keretéből

2012. július 12., csütörtök
Labdarúgás: Kulacsik is távozik a Szeged 2011 keretéből

A kék-feketék Orosz Márkon kívül öt lejárt szerződésű játékossal nem hosszabbítottak szerződést, és egyelőre két labdarúgóval állapodtak meg. A Szeged 2011 csapatának tagjai július 16-án 16 órakor találkoznak a kiskundorozsmai pályán, hogy elkezdjék a felkészülést.

Ahogyan arról nemrég beszámoltunk

, a klub vezetése és

Tóth Bálint

mester több szerepkörbe keresnek labdarúgót. Csatár már érkezett egy, de még vannak kiszemeltek, középpályára is beépülhetnek labdarúgók, illetve egy belső védő poszt kiadó még. Az érkezési oldalon egyelőre két név biztos: a 49-szeres válogatott

Lisztes Krisztiáné és Jovánczai Zoltáné

.

Orosz Márknak

előszerződése volt a Fradival, az ő távozása már a tavaszi szezonban is biztos volt. Mellette öt lejárt szerződésű labdarúgóval nem hosszabbítottak szerződést.

Podonyi Norbert

(az NB III-as újonc Mórahalomnál edz),

Gahwagi Nebil

(?),

Folmer Krisztián

(az NB II-ben újonc Csákvárral egyezett meg),

Huszár János

(?) és

Kulacsik Tamás

(?) távozik a klubtól. A megyei zuhanyhíradó szerint a csapat kiszemeltjei közt van, illetve volt

Faragó Bence

(a Tisza Volán SC Szeged játékosa közben osztrák 5. ligába igazolt) és

Kéri Tamás

(Tisza Volán SC Szeged),

Domonkos Ferenc

(HFC), a szegedi kötődésű

Hajdú Sándor

(MTK) és

Makra Zsolt

(Békéscsaba). Laczkóék július 16-án, hétfőn 16 órakor találkoznak a kiskundorozsmai pályán (ugyanis a SZVSE-stadion gyepét felújítják, hogy a bajnokság kezdetére tökéletes állapotban legyen, így most egy ideig nem lehet rámenni), a megbeszélés után 17 órától tréningeznek. Az első héten napi két edzéssel készülnek, majd elutazik a gárda Gyulára egyhetes edzőtáborba. Az első felkészülési mérkőzést a Hódmezővásárhelyi FC ellen vívja a Szeged 2011 július 21-én, szombaton 10 órai kezdettel Dorozsmán.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.