Sport

Labdarúgás: mindszenti ötös a szegedi vasutasoknak

Labdarúgás: mindszenti ötös a szegedi vasutasoknak

2011. augusztus 10., szerda
Labdarúgás: mindszenti ötös a szegedi vasutasoknak

A nyári felkészülési időszakban második alkalommal mérte össze erejét a Mindszent és a SZVSE, ezúttal a szegediek viszonozták a rivális korábbi látogatását.

A hazai együttes pedig alaposan visszavágott a legutóbbi 2-4-ért, hiszen kimondottan érdekes, színvonalas találkozón, helyzeteit remekül értékesítve 5-2-re múlta felül a Bóka-legénységet. A mindszentiek közül

Mihály Róbert

teljesítménye érdemel említést, aki három találattal járult hozzá a sikerhez. A látottak alapján biztosra vehető, mindkét alakulattal számolni kell majd a másfél hét múlva rajtoló megyei I. osztályú bajnokságban.

Felkészülési labdarúgó-mérkőzésen:

Mindszent SE - Szegedi VSE 5-2 (2-2).

Mindszent.

Mindszent:

Molnár M. - Szecskó, Szabó B., Tóth Cs., Muzsik, Galambosi, Széll, Bartucz, Szobácsi, Mihály T., Mihály R. Cserék: Szilágyi (kapus), Antal, Rideg, Nana, Elekes. Játékos-edző: Tóth Csaba.

Gólszerzők:

Mihály R. 3, Bartucz, Nana, illetve Hegyesi Zs. 2 Tóth Csaba:

"Izgalmas, jó mérkőzést vívott a két csapat. Annak köszönhetjük győzelmünket, hogy helyzeteinket jobban értékesítettük, mint az ellenfél."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.