Krimi

Pszichiátrián kezelhetik a négyéves kislányt buszban felejtő sofőrt

Pszichiátrián kezelhetik a négyéves kislányt buszban felejtő sofőrt

2022. június 11., szombat
Pszichiátrián kezelhetik a négyéves kislányt buszban felejtő sofőrt

Bekerült a pszichiátriára az a buszsofőr, aki néhány napja azt a járművet vezette, amelyikben ott felejtettek egy óvodáskorú kislányt. A négyéves tomajmonostorai gyermeket kedd reggel vették fel a járműre, hogy azzal eljusson az óvodába – írja az Index.

A buszvezető egyik ismerőse a Tényeknek elmondta, hogy a férfit kiegyensúlyozott embernek ismerték meg, akinek semmilyen káros szenvedélye nem volt. Úgy tudni, a sofőr másodállásban is személyszállítással foglalkozik és röplabdaedzőként is dolgozik.

Mint arról a SzegedMa beszámolt, meghalt a buszban felejtett kislány pénteken a debreceni gyermekklinika intenzív osztályán.

A klinika közleménye szerint az intenzív osztály szakemberei mindent megtettek, hogy megmentsék a kislány életét, de a legmagasabb szintű ellátás ellenére a gyermek meghalt.

Korábban a szoljon.hu adott hírt arról, hogy “életveszélyes állapotban vittek kórházba egy négyéves kislányt, akit egy gyermekeket szállító kisbuszban felejtettek kedd reggel Tomajmonostorán és csak délután találtak rá”.

https://szegedma.hu/2022/06/felfoghatatlan-meghalt-a-buszban-felejtett-negyeves-kislany

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.