Felfoghatatlan: meghalt a buszban felejtett négyéves kislány

Cikkünk frissítése óta eltelt 2 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Meghalt a buszban felejtett kislány pénteken a debreceni gyermekklinika intenzív osztályán – közölte a Debreceni Egyetem (DE) sajtószolgálata.

A közlemény szerint az intenzív osztály szakemberei mindent megtettek, hogy megmentsék a kislány életét, de a legmagasabb szintű ellátás ellenére a gyermek meghalt.

Korábban a szoljon.hu adott hírt arról, hogy “életveszélyes állapotban vittek kórházba egy négyéves kislányt, akit egy gyermekeket szállító kisbuszban felejtettek kedd reggel Tomajmonostorán és csak délután találtak rá”.

Kardos József, az Országos Mentőszolgálat Jász-Nagykun-Szolnok megyei vezető mentőtisztje az MTI-nek akkor megerősítette: a mentők a kislányt életveszélyes állapotban, mentőhelikopterrel vitték kórházba, Debrecenbe.

A megyei rendőr-főkapitányság az MTI-vel azt közölte, hogy még aznap eljárást indított a Karcagi Rendőrkapitányság foglalkozás körében elkövetett veszélyeztetés miatt, és egy ötvenhat éves kunhegyesi lakost hallgattak ki gyanúsítottként.

Öngyilkosságtól féltik a sofőrt
A Bors cikke szerint ki sem mer lépni az utcára, öngyilkosságtól féltik az óvodást a buszon felejtő sofőrt.

Via: MTI

Előző sztori

Bányai Gábor: Szeged a szívem közepe!

Következő sztori

Szijjártó: Szerbia Magyarországon keresztül szerez be és nálunk tárol 500 millió köbméternyi földgázt