Közélet

Akkora pronyó a Jobbik megyei elnöke, hogy az a Holdról is látszik!

Akkora pronyó a Jobbik megyei elnöke, hogy az a Holdról is látszik!

2022. június 28., kedd
Akkora pronyó a Jobbik megyei elnöke, hogy az a Holdról is látszik!

Botka László házilapjánál is nehezebben talán csak Tóth Péter viselheti a vasárnapi vereséget. Vagyis azt, hogy Ruzsa Roland, a Fidesz képviselő-jelöltje közel 60%-al győzte le a baloldali-jobbikos vetélytársát: Komjáti Zoltánt, aki el sem ment szavazni, hiszen nem tudott, mert nem is Dorozsmán - és nem is Szegeden - él - mint azt a SzegedMa megírta.

Az időnként análszexszel utalgató szegedi Jobbik elnök olyan kommenteket engedett el a közösségi oldalon, hogy a fal adja a másikat!

Ezekben nyíltan lerománozta Ruzsát; fenyeget meg átlag szegedi nőt 800 napos megszégyenítéssel, de ami ennél is súlyosabb közpolitikailag, hogy szövegéből úgy tűnik, a szegedi városvezetésben politikai alapon súlyozzák a város ügyeit.

Mutatjuk.

Sosem nyert egyéniben, mégis nagy a szája

Tóth Péter primitív és mondhatni: pronyó kirohanása azért is érdekes, mert milyen alapon osztja az észt az, aki soha az életében nem bírt nyerni egyéni önkormányzati képviselőként? Listáról ugyan beesett a testületbe például 2014-ben, de annak meg az lett a vége, hogy Botka László karjaiba hullt a ciklus végére, és még lelkesen kampányolt is neki:

Tóth Péter románozása és bocskoros oláhozása abból a szempontból pedig szintén izgalmas, hogy miért románozik valaki, aki állítólag már szakított antiszemita, radikális múltjával? Igaz, ez utóbbi szakítás saját cége nevének és "szlogenjének" esetében minimum megkérdőjelezhető, hacsak nem iszonyatos véletlenek sorozatáról van szó. A részetekről és fatális véletlenek sorozatáról IDE KATTINTVA olvashat részletesen:

https://szegedma.hu/2022/06/naci-hasonlosagok-perrel-fenyegetozik-komjati-es-toth-cege-miatt

Bukhatja az IKV-s pozícióját is Tóth?

A Jobbik szegedi elnökének azért is fájhat a vasárnapi vereség, mert amióta beállt Botka László mögé, azóta elbukott egy önkormányzati választást, egy előválasztást, most pártfogoltja pedig egy újabb önkormányzati választást. Eközben a Jobbik szinte már nem létezik, valódi társadalmi támogatottsága erősen kérdéses: nem csak országosan, de itt helyben is zsugorodik a párt, és egyre kintebb szorul a politikából.

Jogos kérdésnek tűnik, hogy nincs-e politikailag fontosabb, megbízhatóbb, és szakmailag kvalifikáltabb ember az IKV felügyelőbizottsági tagságára Tóthnál? A 2019-es ömnkormányzati választásokat követően Tóth Péter ugyanis beejtőernyőzött a pozícióba. De megszolgálta-e azt?

A szélsőséges megnyilvánulásról megkérdeztük a szegedi összefogás pártjait, ha válaszoltak megírjuk.

Cikkünk első verziójában véletlenül "szegedi elnökként" tüntettük fel Tóth Pétert. A tévesztésért és félreérthető fogalmazásért elnézést kérünk.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.