Közélet

A Hír TV-nél folytatja a Pesti TV véleményvezére

A Hír TV-nél folytatja a Pesti TV véleményvezére

2022. június 30., csütörtök
A Hír TV-nél folytatja a Pesti TV véleményvezére

A Hír TV-N folytatódik Jeszenszky Zsolt műsora, a Politikai hobbista. A július 10-én, vasárnap este 20.10-kor debütáló hírshow-ban a szereplők kendőzetlen őszinteséggel, gyakran fanyar humorral tárgyalják ki a legfontosabb hazai és nagyvilági híreket.

Mint ismeretes, jelen formájában megszűnik jövő hónaptól a Pesti TV, a hír hallatán pedig háztáji kritikák is megjelentek, valamint a televízió beállítottságától távoli hangok is szolidaritást vállaltak a csatornával. A stáb sorsa még mindig nagyvonalakban kérdéses, most azonban bizonyossá vált: Jeszenszky Zsolt, a megszűnő csatorna egyik meghatározó alakja a Hír TV-nél folytatja tovább.

Mint ahogy a Hír TV írja, ,,az Antall-kormány egykori külügyminiszterének fia, aki 25 évet töltött a zeneiparban, önmagát többek között gasztromániákusként és Jézus-rajongóként is jellemzi, mára a jobboldal egyik legismertebb megmondóemberévé vált."

Jeszenky megmondásaiból korábban számos mém készült az interneten, a legnagyobb közösségi portálon közel ötvenötezer ember követi.

Gajdics Ottó, a HírTV tartalmi igazgatója úgy nyilatkozott,

„Nagyon örülünk Zsolt csatlakozásának, hogy a műsorát a HírTV-n folytatja. Érkezésével hiszünk abban, hogy televíziónk eddig is széles skálán mozgó, informatív tartalmai még további bővülnek. A heti rendszerességgel jelentkező műsor nézői nem csak informálódni, hanem szórakozni is tudnak majd."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.