Politika

Ujhelyi István szerint szolidaritást kell vállalni a Pesti TV-vel

Ujhelyi István szerint szolidaritást kell vállalni a Pesti TV-vel

2022. május 17., kedd
Ujhelyi István szerint szolidaritást kell vállalni a Pesti TV-vel

Az MSZP-s politikus kiáll a Pesti TV mellett - ezt a megszűnő televízió hétfő esti műsorában mondta

A Pesti TV Pesti Riporter című műsorában járt Ujhelyi István MSZP-s politikus, ahol a tévé megszűnése is téma volt. A politikus úgy reagált rá, hogy meggyőződése szerint mindegy, milyen színezetű és beállítottságú de ha újságírók, véleményvezérek és szakemberek kiadnak a kezükből valamit, adják hozzá a nevüket.

Szerinte ha valakik nem arctalanul ,,trollkodnak", akkor azoknak a kollektíváknak az ellehetetlenülése ,,fájdalom egy sokszínű magyar kultúrában.

Hozzátette, hogy ,,kapott sokat" a Pesti Srácoktól és a tévétől is, szerinte ezeket úgy kell olvasni és nézni, hogy tudomásul veszi a másik oldal gondolkodását, illetve amit állítani szeretnének róla egy politikai játszmában.

Ujhelyi István még egy ajándékot is átnyújtott a műsorvezetőnek: aNépszabadságutolsó lapszámának bekeretezett címlapját.

Utalva ezzel arra, hogy a megszűnés, a felszámolás ,,bárkit, bármikor utolérhet", ezért muszáj szolidaritást vállalni egymással.

A Pesti TV hivatalosan júliusban szűnik meg, de már május végén leáll az új műsorok gyártásával. A megszűnés hírére a tévé programigazgatója, Huth Gergely azt nyilatkozta a közösségi oldalán, hogy a Fidesz nem ért a médiához.

(Mandiner)

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.