A megszűnő Pesti TV programigazgatója szerint a Fidesz nem ért a médiához

Cikkünk frissítése óta eltelt 7 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Mint arról a SzegedMa is beszámolt, július 10-én lehúzza a rolót a Pesti TV. A műsorokat Huth Gergely és az idén 10 éves PestiSrácok szerkesztőségének tagjai készítették, akik korábban már szembekerültek a tulajdonossal anyagi helyzetük miatt.

Huth Gergely nemrégiben a közösségi oldalán egy sejtelmes posztban reagált a csatorna megszűnésére:

»Régi mondásom volt, hogy a magyarok nem értenek a sörfőzéshez és a sajtkészítéshez, a Fidesz pedig nem ért a médiához.« Azóta annyit történt, hogy mi magyarok egész jól megtanultunk sört és sajtot készíteni.

fogalmazott a Pesti TV programigazgatója.

Veszélyben lehet a PestiSrácok is?

Huth Gergely az egyik hozzászólásra válaszolva azt írta, mivel integrált szerkesztőséget működtettek, így a PestiSrácok fenntartása is megoldandó problémává vált. Hozzátette, reméli, hogy kapnak megfelelő ajánlatot a folytatáshoz.

Kevesen nézték és sokba került
A Media1 cikke szerint a Vaszily Miklóshoz köthető tévé – ő hozzá kötődik az Index is – nagyon alacsony nézettséget generált, működése ugyanakkor nagyon költséges volt, ráadásul a belső botrányok sem maradtak el. Az is előfordult, hogy a műsorokat gyártó alvállalkozó késve fizette ki az alkalmazottakat.

Kiemelt kép: Mandiner

Előző sztori

Újraindítanák a kompközlekedést Maroslele és Tápé között

Következő sztori

Brutálisan megdrágulnak az élelmiszerek