Közélet

Összesz@rták, szemetelték a szegedi Momentum iroda környékét

Összesz@rták, szemetelték a szegedi Momentum iroda környékét

2022. március 15., kedd
Összesz@rták, szemetelték a szegedi Momentum iroda környékét

A zöld tanácsnok oldalán tették szóvá az áldatlan állapotokat.

Érdekes párbeszéd bontakozott ki Mihálik Edvin egyik Facebook-posztja alatt: az egyik követője szóvá tette, hogy a Momentum szegedi irodájának falán emberi ürülék éktelenkedik, egyúttal azt is jelezte, szerinte bokáig áll szemét a Feketesas utcában. Az észrevételre Körmendi Zoltán, a párt Csongrád-Csanád megyei önkormányzati képviselője reagált elsőként. Hozzászólásában úgy fogalmazott:

Nincs szar az irodánk falán és bár semmi közöm mások szemetéhez, mégis rendszeresen összeszedem/összeszedjük azt.

A felettébb izgalmas párbeszéd azonban itt még nem ért véget. A panaszos fotókkal illusztrálta az áldatlan állapotokat:

A szennyeződést minden jel szerint lemoshatták, ugyanis a kedd reggeli terepszemlénkkor nem találtuk nyomát. Az eset kapcsán megkérdeztük Mihálik Edvintől, hogy milyen rendszerességgel takarítják az iroda környékét, de cikkünk megjelenéséig nem válaszolt.

Szegeden visszatérő problémát jelent a közterületeken felbukkanó emberi fekália. Tavaly bejárta az országos sajtót a hír – amelyet a SzegedMa írt meg elsőként – miszerint egy rejtélyes fosórém tartja rettegésben a Passzázs sor üzleteit. Pár napra rá egy lelkes követője is akadt az azóta már rendőrkézre került illetőnek, hiszen a Kárász utca egyik kirakatára székelt egy hajléktalan, aki többek szerint fertőző májbetegségben szenved. Korábban arra is volt példa, hogy a Mars téri büfé mögött egy kisgyerek az anyja jelenlétében végezte a nagydolgát fényes nappal. 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.