Közélet

Rejtélyes munkálatok zajlanak a Vértói úton

Rejtélyes munkálatok zajlanak a Vértói úton

2020. február 19., szerda
Rejtélyes munkálatok zajlanak a Vértói úton

Teherautók saras keréknyomait, egy halom levágott gallyat és egy nagy földkupacot fedezett fel egyik olvasónk a Vértói út mellett. Vajon mi állhat a háttérben?

– Itt valami építkezés kezdődik, amiről nem tudnék? – kérdezte tőlünk Balázs, aki a Vértói úton sétálva furcsaságokra lett figyelmes. – Mostanában nem vágtak ki fákat a környéken, így ezek a faágak egészen máshonnan származhatnak. A földkupacot sem értem. A nyomokat tekintve egészen biztosan járt itt egy teherautó, feltehetően arról rakták ide ezt nagy halmot – fejtegette a lehetséges okokat az olvasó.

Észrevételeit továbbítottuk a Szegedi Környezetgazdálkodási Nonprofit Kft.-nek, válaszukkal frissítjük a cikket. Nem ez az első alkalom, hogy furcsaságot tapasztaltak a szegediek a Vértói út környékén. Január elején felhívta a figyelmünket egyik olvasónk,

hogy ismeretlenek egy csoportja rendszeresen visszajár

az út melletti gazzal és bokrokkal benőtt zegzugba, hogy lerakják a háztartási szemetüket. A problémát jeleztük az SZKHT-nak, a társaság munkatársai

pedig pár nappal később felszámolták az illegális szemétlerakót.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.