Közélet

A kamaszokról rendeznek szakmai napot a Somogyi-könyvtárban

A kamaszokról rendeznek szakmai napot a Somogyi-könyvtárban

2020. február 27., csütörtök
A kamaszokról rendeznek szakmai napot a Somogyi-könyvtárban

Kamaszok a könyvtárban – Álom vagy valóság? címmel szakmai napot tartanak a Somogyi-könyvtárban. A rendezvény március 5-én, csütörtökön 9.30 órakor kezdődik a bibliotéka első emeleti folyóiratolvasó-termében.

Előadások: Gamification – a játék erejével a könyvtárban (Pusztai Ádám gamification szakértő) Hogyan tudnak segíteni a könyves bloggerek, influencerek a könyvtáraknak? (Waldinger Dóra, Berzsenyi Dániel Könyvtár, Szombathely) Jó gyakorlatok az országból – Verseghy Ferenc Könyvtár, Szolnok (Czakóné Gacov Katalin könyvtárigazgató) Jó gyakorlatok az országból – Fővárosi Szabó Ervin Könyvtár Kőbányai Könyvtár (Kaposi Ildikó könyvtárvezető) Az előadások után a résztvevőknek bemutatják a Somogyi-könyvtár kamaszok számára kialakított Stefánia Fiókkönyvtár-klubját (Szeged, Stefánia 2.). A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Regisztrálni február 28-ig

ITT

lehet.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.