Közélet

A kajak-kenu vb alatt ingyen utazhatunk a 40C jelzésű buszokon

A kajak-kenu vb alatt ingyen utazhatunk a 40C jelzésű buszokon

2019. augusztus 22., csütörtök
A kajak-kenu vb alatt ingyen utazhatunk a 40C jelzésű buszokon

A kajak-kenu világbajnokságra ingyenesen használható különjáratot biztosítanak a verseny szervezői. A 40C jelű autóbuszra bárki felszállhat, nemcsak az, aki a Maty-érre szeretne utazni.

A buszok kifelé 7 óra 30 perctől indulnak a Víztorony térről, az utolsó járat augusztus 22-én és 23-án 16 órakor gördül ki a megállóból, viszont 24-én 15 óra 30 perckor, 25-én pedig már 15 órakor elstartolnak az utolsó buszok. Az ingyenes járatok Szegeden még tíz helyen állnak meg, míg kiérnek a Maty-érre. Visszafelé, a belváros irányába is indítanak majd buszokat, a menetrend kicsit cifrább, mint a kifelé induló járatoknál. Íme:

A buszokat biztosító Szegedi Közlekedési Társaság információs vonalán azt az információt kaptuk, hogy a 40C jelű buszok igénybevételéhez nem szükséges felmutatni a világbajnokságra szóló belépőjegyet, a buszra tehát bárki felszállhat, még az is, akinek nem Maty-ér az úti célja. A világbajnokságra egyébként

50 százalékos vasúti utazási kedvezményt biztosít

utasainak a MÁV-START és a GYSEV, bármely belföldi állomásról Szeged, Szeged-Rókus és Újszeged állomásokra. A verseny programjáról bővebb tájékoztató a vb hivatalos oldalán, a

szeged2019.hu

-n érhető el. Az esemény első napja kiválóan sikerült a magyaroknak, az összefoglalót

ide kattintva

olvashatja el.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.