Hírzóna

Félárú vasúti kedvezményt adnak a szegedi kajak-kenu-világbajnokságra

Félárú vasúti kedvezményt adnak a szegedi kajak-kenu-világbajnokságra

2019. augusztus 19., hétfő
Félárú vasúti kedvezményt adnak a szegedi kajak-kenu-világbajnokságra
Az NKM kajak-kenu-világbajnokságra 50 százalékos vasúti utazási kedvezményt biztosít utasainak a MÁV-START és a GYSEV, bármely belföldi állomásról Szeged, Szeged-Rókus és Újszeged állomásokra.

A kedvezményes retúrjegy másodosztályra szól, első osztályon utazáshoz a kocsiosztály-különbözetet, feláras vonaton a felárat meg kell fizetni. Az alkalmi menettérti jegy érvénytartama megegyezik az azonos távolságra szóló teljes árú menettérti jegy érvénytartamával, azzal a korlátozással, hogy az utazást legkorábban augusztus 20-án lehet elkezdeni, vissza pedig legkésőbb a rendezvényt követő napon, augusztus 26-án éjfélig lehet utazni ezzel. Az alkalmi menettérti jegy visszautazásra csak akkor érvényes, ha a világbajnokságra belépőjegyként szolgáló karszalagot bemutatják. Karszalag hiánya esetén a jegyvizsgáló a vonaton teljes árú menetjegyre egészíti ki a kedvezményes jegyet. A szervezők Szeged vasútállomásról a vb helyszínére

(Szeged, Maty-ér)

és visszafelé is díjmentes eljutási lehetőséget biztosítanak a kijelölt vonatokhoz.

A buszok menetrendje innét letölthető PDF formátumban.

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.