Közélet

Ön szerint melyik a legrosszabb járda Szegeden?

Ön szerint melyik a legrosszabb járda Szegeden?

2019. június 11., kedd
Ön szerint melyik a legrosszabb járda Szegeden?

Keressük a város legrosszabb minőségű járdáit, ahol igazi kihívás gyalogosan közlekedni. Ehhez néhány jelöltet említünk a cikkben. Szavazás!

Gogol utca

A kis- és a nagykörutat összekötő szakaszról nemrégiben megírtuk, hogy

rettentő állapotban van

. A felújítást azonban az nehezíti, hogy a fák gyökere miatt repedezett és domborodott ki a járda, az egész utcát fel kellene újítani ahhoz, hogy normálisan járható gyalogos közlekedésre kijelölt szakasszal bírjon a Gogol utca.

Hajnóczy utca

Szinte egy az egyben megegyezik a helyzet a Gogol utca járdájával, annyi különbséggel, hogy nemrégiben történt az utcában a zsinagóga felújítása. Az érintett szakaszon azonban a járdát nem újították fel, így a Gogol utcához hasonlóan a fák gyökere miatt egyenetlen az aszfalt.

Retek utca páros oldala

A járdát októberben verték szét

, idézte fel olvasónk. A legérdekesebb megoldás azonban nem is az, hogy hónapok óta egyenetlenül várja a munkásokat a Szilléri sugárúthoz közeli járdaszakasz, hanem az, hogy a látássérültek számára elhelyezett térkövet kaviccsal szórták körbe.

Szentháromság utca Bécsi körút és Szivárvány utcai szakasza

Ezen a területen már hosszú hónapok óta sorozatosan zajlik valamilyen munkálat, ingatlanbontástól kezdve az építkezésig. A nehéz munkagépek szét is törték a járdát, értelemszerűen az építkezés befejezéséig azonban fölösleges volna felújítani a járdát, remélhetően a munka elvégzése után azt is elrendezik.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.