Közélet

Fidesz: az MSZP csak lebontani tud, építeni nem

Fidesz: az MSZP csak lebontani tud, építeni nem

2014. január 8., szerda
Fidesz: az MSZP csak lebontani tud, építeni nem

A szocialisták által lebontani kívánt oktatási rendszerben ma a rendszerváltás óta legnagyobb pedagógusbér-emelési program, ingyenes tankönyvellátásra és a minőségi oktatásra törekvés van - közölte a Fidesz szerdán az MTI-vel.

A nagyobbik kormánypárt így reagált a szocialista Kunhalmi Ágnes által elmondottakra, aki közölte: az MSZP a választás után fokozatosan lebontaná a Klebelsberg Intézményfenntartó Központot, és helyette a korábban is működő önkormányzatiság elvét érvényesítené a közoktatásban. A Fidesz szerint a szocialisták oktatáspolitikája megbukott, a településeket eladósította, a pedagógusokat létbizonytalanságba taszította, a fiatalok jövőjét pedig veszélybe sodorta. "Az MSZP csak lebontani tud, de építeni nem" - fogalmaztak, hozzátéve: a baloldal kistelepülési iskolák százaira tett lakatot, ezzel szemben a jelenlegi kormány garanciát vállalt működtetésükért.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.