Migránsokról kérdezik a szegedieket – mindenkihez becsenget a Fidesz és a KDNP (FRISSÍTVE)

2017. november 16., csütörtök · 28 hozzászólás

Aláírásgyűjtést indít a szegedi Fidesz és a KDNP, az illegális migrációról kérdezik a szegedieket. Nemcsak a standoknál lehet véleményt nyilvánítani, hanem minden egyes háztartást személyesen is felkeresnek. Tovább »

Kósa Lajos szerint Botka László jelentéktelen országos szempontból

2017. október 30., hétfő · 15 hozzászólás

Kósa Lajos tárca nélküli miniszter felpörgetné a Szegedet is érintő Modern Városok Programot. A helyi önkormányzatokra bízná a beruházások szervezését, bár megjegyezte, Csongrád megye székhelye nem mindig szerepelt jól. A Szeviép kifizetetlen alvállalkozóiért pedig nemcsak a vállalkozás, hanem a megrendelő is felelős. Tovább »

Fidesz: Brüsszel a Soros-szervezeteket is bevonná a migránsok betelepítésébe

2017. október 29., vasárnap · Hozzászólok

Egy európai uniós javaslatcsomag szerint a migránspárti Soros-szervezeteket is bevonná a betelepítésekbe Brüsszel – mondta a Fidesz szóvivője vasárnap budapesti sajtótájékoztatóján. Tovább »

Hidvéghi: ha résnyire nyitjuk az ajtót, nem lesz megállás a kötelező kvóták meghatározásában

2017. október 26., csütörtök · Hozzászólok

Ha résnyire nyitjuk az ajtót, nem lesz megállás a kötelező kvóták meghatározásában – jelentette ki a Fidesz kommunikációs igazgatója a párt által indított Védjük meg Magyarországot! című országjárás pomázi állomásán, szerdán. Tovább »

Fidesz: ha fél százalékot sem ér el egy párt, fizesse vissza az állami kampánytámogatást!

2017. október 24., kedd · 3 hozzászólás

A Fidesz azt javasolja, hogy ha egy állami kampánytámogatásban részesülő párt az országgyűlési választáson félszázalékos eredményt sem ér el, köteles legyen visszafizetni az államtól kapott összeget – közölte Gulyás Gergely, a nagyobbik kormánypárt frakcióvezetője keddi budapesti sajtótájékoztatóján. Tovább »

A korrupció nyomait kutatja a városházán a szegedi Fidesz és KDNP

2017. október 24., kedd · 34 hozzászólás

Közérdekű adatigényléssel fordult a szegedi Fidesz és a KNDP az önkormányzathoz, az elmúlt 15 évből, azaz a Botka-korszak elejétől kíváncsiak különböző szerződésekre és adatokra. Mint mondják, mindenkinek joga van tudni, mire költik a közpénzt, kiváltképp a folyamatos botrányok tükrében. Tovább »

Gulyás: aki az ünnepet tagadja, az a demokráciára és a nemzeti önrendelkezésre mond nemet

2017. október 23., hétfő · Hozzászólok

Aki 1956. október 23-a ünnepi voltát tagadja, az a demokráciára és a nemzeti önrendelkezésre mond nemet – emelte ki Gulyás Gergely hétfőn Mezőkövesden mondott, a Fidesz-frakció által az MTI-hez is eljuttatott beszédében. A nagyobbik kormánypárt frakcióvezetője, utalva az MSZP-s Szanyi Tibor korábbi megnyilvánulására, jelezte: a “pártnak, amely ilyen politikust megtűr a képviselői között, minden az 1956-os forradalommal és általánosságban a demokráciával vagy a jogállammal kapcsolatos megnyilatkozása álszent és hazug”. Tovább »

Nézőpont: az ellenzéki szimpatizánsok fele is Orbán Viktor újraválasztására számít

2017. október 22., vasárnap · 3 hozzászólás

Az ellenzéki szimpatizánsok fele is Orbán Viktor újraválasztására számít, mivel a gazdasági mutatók kiemelkedőek, az ellenzéki oldalon pedig nincs valós, jobb teljesítményt felmutatni képes alternatíva – mondta Deák Dániel, a Nézőpont Intézet elemzője az M1 aktuális csatornán vasárnap. Tovább »

A Fidesz nem támogatja az ukrán kormánypárt felvételét az Európai Néppártba

2017. október 21., szombat · 2 hozzászólás

A Fidesz mindaddig nem támogatja az ukrán kormánypárt felvételét az Európai Néppártba, amíg az ukrán oktatási törvény módosításával nem válik lehetővé a kisebbségi nyelvű oktatás lehetősége az óvodától az egyetemig – jelentette be Németh Zsolt, az Országgyűlés külügyi bizottságának fideszes elnöke szombati budapesti sajtótájékoztatóján. Tovább »

Fidesz: az EP megkezdte a “Soros-terv” végrehajtását

2017. október 20., péntek · Hozzászólok

A Fidesz szerint az Európai Parlament (EP) megkezdte a “Soros-terv” végrehajtását – értékelte Hidvéghi Balázs, a Fidesz kommunikációs igazgatója pénteki sajtótájékoztatóján a Európai Parlament belügyi, állampolgári és igazságügyi szakbizottsága (LIBE) előző napi döntését. Tovább »

Fidesz: ha az ellenzéken múlna, a bérek sem nőnének

2017. október 19., csütörtök · Hozzászólok

Ha az ellenzéki pártokon múlna, a bérek sem nőnének, hiszen sorra nemmel szavaztak a béremelésekre és az adócsökkentésekre – mondta Puskás Imre, a Fidesz szóvivője csütörtökön az MTI-nek, reagálva a Központi Statisztikai Hivatal friss adataira, amelyek szerint augusztusban 13,2 százalékkal nőttek a keresetek. Tovább »

Fidesz-MSZP tévévita: a kerítés állni fog

2017. október 13., péntek · 8 hozzászólás

Kerítésre szükség van, amíg tart a migránsválság – így vélekedett a Fidesz és az MSZP parlamenti frakcióvezetője is az RTL Klub Magyarul Balóval című vitaműsorának csütörtökön késő esti adásában. Tovább »

Tájékoztatási akció indul a nemzeti konzultációról

2017. október 10., kedd · 2 hozzászólás

A Fidesz országos tájékoztatási akcióba kezdett a “Soros-tervről” szóló nemzeti konzultáción való részvétel támogatása érdekében – közölte a nagyobbik kormánypárt kommunikációs igazgatója kedden budapesti sajtótájékoztatón. Tovább »

Gulyás: aki elhiszi, hogy megnyerte a választást, el fogja bukni

2017. október 9., hétfő · Hozzászólok

A Fidesz parlamenti frakcióvezetője szerint a kormánypártoknak nem szabad elhinniük, hogy előre megnyerték a jövő évi parlamenti választást. Véleménye szerint semmilyen jel nem mutat arra, hogy Botka László visszalépése az MSZP miniszterelnök-jelölti tisztségétől a centrális erőtér végét jelentené. A fideszes politikus elképzelhetőnek tart valamiféle együttműködést, koordinált kampányt a baloldal és a Jobbik között a választáson, de az szerinte semmiképp nem lesz formális szövetség. Tovább »

Kövér: A Fideszt hidegen hagyja a baloldali Muppet Show

2017. október 7., szombat · 6 hozzászólás

Kövér László szerint további egy, vagy akár még egy kormányzati ciklusra van szükség az ország sorsát hosszú távon meghatározó, a morális és gazdasági rendbetételt követően elindított intézkedések, programok megerősítéséhez. Az Országgyűlés elnöke erről a Magyar Hírlap szombati számában megjelent interjúban beszélt. Tovább »

B. Nagy László: a kormány növeli a nyugdíjak vásárlóértékét + FOTÓK

2017. október 6., péntek · Hozzászólok

Eljutottunk oda, hogy már nem csak megtartani, hanem emelni is tudjuk az idősek életszínvonalát – jelentette ki B. Nagy László pénteken Domaszéken. Az Idősek Világnapja alkalmából rendezett ünnepségen a térség országgyűlési képviselője arról is beszélt, hogy ha az ország a jelenlegi úton halad, akkor kellemes öregkort tud biztosítani a nyugdíjasoknak. Tovább »

Czeglédy Csaba is Ausztriában rejtegette a vagyonát – mondta a Fidesz

2017. október 4., szerda · 3 hozzászólás

Czeglédy Csaba szombathelyi MSZP-s közgyűlési képviselő, a szocialisták ügyvédje ugyanúgy Ausztriában rejtegette a vagyont, “mint elődje”, Simon Gábor volt szocialista országgyűlési képviselő, a párt egykori elnökhelyettese – mondta Hidvéghi Balázs, a Fidesz kommunikációs igazgatója szerdán Budapesten. Tovább »

Egymillió új szavazót ígért Botka az MSZP-nek, de ez a terve is megbukott

2017. október 4., szerda · 14 hozzászólás

Amikor 2016-ban Botka László bejelentkezett az MSZP miniszterelnök-jelöltségéért, egymillió új szavazót ígért az MSZP-nek. Ahogy a miniszterelnöki terveinek, ennek is kudarc lett a vége. Sőt, miniszterelnök-jelöltségének végére az MSZP támogatottsága a korábbiak felére zuhant, és ismét megelőzi a Jobbik az MSZP-t. A SzegedMa különböző közvélemény-kutatási adatokkal bizonyítja, hogy Botka László baloldali politikai vezetőként is megbukott, és sikertelensége a szakadék szélére sodorta a baloldal legnagyobb pártját. Botka László belebukott szegedi botrányaiba és személyes kudarca mélypontra taszította az MSZP-t. Tovább »

Következő oldal »