Hírzóna

Áramot vezetett az utcafronti vaskapuba egy makói férfi

Áramot vezetett az utcafronti vaskapuba egy makói férfi

A szomszédait akarta távol tartani

2 órája
Áramot vezetett az utcafronti vaskapuba egy makói férfi

Vádat emeltek egy makói férfival szemben, aki szomszédait távoltartandó áramot vezetett tavaly nyáron az utcafronton álló vaskapuba - tájékoztatta a Csongrád-Csanád Vármegyei Főügyészség szóvivője kedden az MTI-t.

 

Szanka Ferenc közölte, a letartóztatásban levő férfit emberölés bűntettének kísérletével vádolják.

A vádlott rossz viszonyban élt a szomszédaival Makón. A férfi elvette a szomszédjában élő nő járókeretét, amelyet a telkén tárolt. A vádlott tartott attól, hogy a szomszédok bemennek hozzá, hogy a járókeretet visszavegyék. Ezt megakadályozandó tavaly augusztus 3-án áramot vezetett az utcafronton levő vaskapuba. A kapu kilincsének érintése alkalmas volt arra, hogy halálos áramütés okozzon.

Még aznap a szomszédban lakók egyike megelégelte, hogy a vádlott felszólításra sem adja vissza a járókeretet, és felkereste a férfit. Mivel a kapun nincs csengő, ezért a kilincset lenyomva akart bemenni a vádlotthoz, azonban ez előtt alkarjával véletlenül a kapuhoz ért, és enyhe áramütést szenvedett, de sikerült elrántania karját. A sértett élete a véletlenen múlt, mivel csak rövid ideig és csak érintette az alkarjával az áram alatt levő fémkaput.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.