Sport

Kézilabda: továbbra is veretlen az SZKKSE + FOTÓK, VIDEÓ

Kézilabda: továbbra is veretlen az SZKKSE + FOTÓK, VIDEÓ

2014. február 10., hétfő
Kézilabda: továbbra is veretlen az SZKKSE + FOTÓK, VIDEÓ
szkkse_kecskemet22_gs

Kissé idény eleji formában, de végig magabiztosan vezetve győzte le az SZKKSE-Chance-Exicom csapata a Kecskemétet a tavaszi nyitányon, továbbra is veretlenül menetelve a másodosztályú bajnokságban.

Marosán György

alakulata parádésan kezdett, szinte állva hagyták a dorozsmai lányok a télen megerősödött Kecskemétet, s 9-2-re léptek el. A nagy kiütéstől azonban megmenekültek a "hírös városiak", akik feljebb tudtak kapaszkodni, s az első félidő hajrájához közeledve 14-12-re zárkóztak fel. Dobó Mónikáék azonban megtudták állítani a kecskeméti rohamokat, így biztos előnnyel mehettek szünetre (17-14). A folytatásban ismét feljöttek kettőre a vendégek, ám ennél szorosabbá nem tudták tenni a találkozót. Jóllehet a hazaiak kissé idény eleji formát mutattak, győzelmüket nem fenyegette veszély: villámgyors szélsőik,

Tóth Orsolya

és

Zsilák Katalin

révén indításokból fontos gólokat értek el végig a találkozó folyamán,

Karsai Roberta

pedig igazi vezérként, ellenállhatatlanul küzdve szerezte találatait, Dobó Mónika pedig fontos pillanatokban hárított. A vége magabiztos, 31-27-es szegedi győzelem lett, így az SZKKSE-Chance-Exicom továbbra is száz százalékosan vezeti az NB I/B Keleti tabelláját, menetelve a bajnoki győzelem és az NB I-es tagság felé. http://www.youtube.com/watch?v=w-Farfa0u5w

Női kézilabda NB I/B Keleti csoport 14. forduló:

Szeged KKSE Chance-Exicom – Kecskeméti NKSE 31-27 (17-14)

Szeged-Kiskundorozsma, 250 néző. Vezette: Babicz, Haskó.

SZKKSE:

DOBÓ M. - TÓTH 10, Selmeci 4, Lehmann-Dobó 1, KARSAI 9/2, Aron 2, Zsilák 4.

Csere:

Kovács (kapus), Vér, Dávid 1, Grandjean, Zsibrita, Huszka 1, Hódi, Manga, Khouiled.

Edző:

Marosán György.

A Kecskeméti NKSE legeredményesebb játékosa:

Herczeg Réka 11/4.

Hétméteres:

3/2, ill. 7/7.

Kiállítás:

6 perc, ill. 14 perc. Marosán György:

"Idény eleji formában kézilabdáztunk. Védekezésünkből hiányzott az agresszivitás, illetve a páros védőkapcsolatok harmóniája. További sok sikert és eredményes építkezést kívánok a Kecskemét csapatának!"

Junior mérkőzés:

Szeged KKSE-Chance-Exicom – Kecskeméti NKSE 27-32 (16-15) Legeredményesebb Szeged KKSE játékos: Zsikó Zs. 14/2.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.