- 1 kg ponty - 1 kávéskanál sáfrány - 2 babérlevél - 1 citrom - 1 evőkanál liszt - 1 joghurt - 10 dkg krémtúró - fél csésze sóska - fél csésze kapor - só - bors
A halpogácsához: - 40 dkg tengeri hal - 2 szikkadt zsemle - 2 dl tej - 2 tojás - zsemlemorzsa - szerecsendió - vaj - petrezselyem - őrölt bors - só
A püréhez: - 60 dkg főtt burgonya - 1 evőkanál margarin - tej - 20-20 dkg főtt, áttört sárgarépa és parajpüré - 2-2 evőkanál tejföl és finomra vágott petrezselyem - só
- 80 dkg szeletelt hal - 5 fej vöröshagyma - 3 gerezd fokhagyma - fél kg paradicsom - 5 evőkanál prézli - só - bors - 1 csokor zöldpetrezselyem - 9 evőkanál bor (vagy 8 evőkanál víz és 1 evőkanál ecet keveréke) - kevés margarin
- 45 dkg tengeri hal (szálkamentes) - 1 morzsolt babérlevél - 2 evőkanál olaj - 5 db olajbogyó - 2 dkg rizs - 1 fej apróra vágott vöröshagyma - 2 db paradicsom - 1 db alma kockákra vágva
- 1 doboz szardínia konzerv - 2 tojás - savanyú uborka vagy paradicsom
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.