Minden cikkben
Minden szerző
Minden címke
Minden dosszié
1-10 találat megjelenítése a 17-ből a következő témában:
Minden cikk
Közélet

Elkészült az ország poloskatérképe

Mintegy 14 ezer, a Bábolna Bio Kft. kérdőívét kitöltő lakosnak köszönhetően elkészült Magyarország poloskatérképe, amely szerint az elmúlt öt évben tömegessé vált az invazív címeres poloskák jelenléte - derült ki a Sokk a rovar elnevezésű Facebook-oldalt működtető cég októberi felméréséből.

Elkészült az ország poloskatérképe
Közélet

Országos poloskatérkép készül, segíthetünk mi is

Egy-két évtizede szinte még ismeretlenek voltak Magyarországon, mostanra azonban egyre több helyen jelennek meg az invazív címeres poloskák. A Sokk a rovar Facebook-közösség most elkészíti azon helyek listáját, ahol észlelték ezeket. Ebből megtudhatjuk, hogy hol terjedtek el és találhatók meg már nagy számban ezek a bűzös rovarok - vette észre az Index.

Országos poloskatérkép készül, segíthetünk mi is
Közélet

Sok szingli él Szegeden

A magyar szinglik többsége férfi, a 20–39 éves szinglik zöme Budapesten él, de magas az arányuk Debrecenben, Szegeden és Pécsett is – írja az Index Rövid Irén szociológus, az első magyar településszintű szinglitérkép készítőjének kutatása alapján.

Sok szingli él Szegeden

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.