Minden cikkben
Minden szerző
MASZK
Minden dosszié
1-10 találat megjelenítése a 48-ből a következő témában:
Minden cikk
Egészség

Maszkokat osztanak Székkutason

A koronavírus második hulláma miatt kialakult helyzetre való tekintettel a székkutasi önkormányzat gondoskodik a településen élő idősebb korosztályról - számolt be a Promenád.

Maszkokat osztanak Székkutason
Egészség

Nem igaz, hogy a maszk nem véd a fertőzés ellen

Nem igaz, hogy a maszk nem véd a fertőzés ellen, a rendszeres maszkhasználattal a betegek meg tudják akadályozni a koronavírus-fertőzés átadását, az egészségesek pedig meg tudják védeni magukat a fertőzéstől - nyilatkozta a Dél-pesti Centrumkórház infektológiai osztályának főorvosa vasárnap a közmédiának.

Nem igaz, hogy a maszk nem véd a fertőzés ellen
Egészség

Nem érdemes lazítani: jön a kitiltás az üzletből

Ugrásszerűen javult a kormányrendelet hétfői életbelépése óta a vásárláskor kötelező maszkviselési fegyelem, habár továbbra is akadnak kirívó esetek a boltosok és a vásárlók körében is. Nem mindenki veszi fel vagy hordja szabályosan még mindig a maszkot, holott már nem érdemes lazítani: egy hét múlva újabb szintet lép az ellenőrzési rendszer - írja a Magyar Nemzet.

Nem érdemes lazítani: jön a kitiltás az üzletből

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.