Minden cikkben
Minden szerző
maffia
Minden dosszié
1-8 találat megjelenítése a 8-ből a következő témában:
Minden cikk
Egészség

Már negatív teszteket is hamisít a maffia

Amíg a járvány miatt érvényben vannak az utazási korlátozások, nagyon valószínű, hogy a bűnözők élni fognak a hamis COVID–19 teszttanúsítványok előállításának és értékesítésének lehetőségével – figyelmeztet az Európai Rendőrségi Hivatal (Europol) a február 1-én közzétett riasztásában a maffia legújabb térnyerésére a pandémia kapcsán - írja a Magyar Nemzet.

Már negatív teszteket is hamisít a maffia
Krimi

Hamisítja a koronavírus elleni vakcinát a maffia

Felpörögtek a rendőrségi és titkosszolgálati műveletek a pandémiára fizikálisan és virtuálisan rátelepedő szervezett bűnözők elleni harcban. Életveszélyesek lehetnek a szervezett bűnözés által hamisított COVID–19 elleni vakcinák, és a kibertérben egyre több a gátlástalan csaló – írja a Magyar Nemzet.

Hamisítja a koronavírus elleni vakcinát a maffia
Krimi

Drogterjesztő bűnbandát kapcsoltak le Szegeden

Bűnszövetségben elkövetett kábítószer-kereskedelem bűntettének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás három szegedi férfi ellen, akik az elmúlt évben kiterjedt fogyasztói kört építettek ki a városban, amelyben főleg amfetamint tartalmazó kábítószereket értékesítettek - közölte a megyei rendőr-főkapitányság.

Drogterjesztő bűnbandát kapcsoltak le Szegeden

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.