Minden cikkben
Minden szerző
ellenőrzés
Minden dosszié
1-10 találat megjelenítése a 72-ből a következő témában:
Minden cikk
Gazdaság

Civil rendőrök figyelik a maszkviseletet a boltokban

Miközben Olaszországban újra elkezdték felhalmozni a tartós élelmiszereket, idehaza a járvány terjedésével is higgadtak a vásárlók, a kereskedők viszont egyre kevésbé. Már naponta zajlanak a szigorú, bírsággal járó ellenőrzések, a kitartó maszktagadók miatt viszont attól tartanak a boltosok, hogy a korábbi sorrendiség helyett elsőre üzletbezárásig fajulhat a jogsértő helyzet. Pedig nem csak akkor kell észhez kapjon a renitens polgár, ha egyenruhást hívnak miatta, mivel az üzletekben immár civilbe öltözött rendőrök is figyelik a vevőket – írja a Magyar Nemzet.

Civil rendőrök figyelik a maszkviseletet a boltokban
Egészség

Nem érdemes lazítani: jön a kitiltás az üzletből

Ugrásszerűen javult a kormányrendelet hétfői életbelépése óta a vásárláskor kötelező maszkviselési fegyelem, habár továbbra is akadnak kirívó esetek a boltosok és a vásárlók körében is. Nem mindenki veszi fel vagy hordja szabályosan még mindig a maszkot, holott már nem érdemes lazítani: egy hét múlva újabb szintet lép az ellenőrzési rendszer - írja a Magyar Nemzet.

Nem érdemes lazítani: jön a kitiltás az üzletből
Gazdaság

Kezdetét vette a fűtési szezon...

Elkezdte a fűtési rendszerek ellenőrzését a Szegedi Távfűtő Kft. Megnézik, hogy a társasházak fűtési rendszere fel van-e töltve. Azt kérik, hogy ebben az időszakban a radiátorok szabályzószelepeit teljesen nyissa ki mindenki - írja a Délmagyar.

Kezdetét vette a fűtési szezon...

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.