Krimi

Megdöbbentő nyilatkozatot tett az újbudai rendőrgyilkos

Megdöbbentő nyilatkozatot tett az újbudai rendőrgyilkos

2023. január 14., szombat
Megdöbbentő nyilatkozatot tett az újbudai rendőrgyilkos

Továbbra is a kórházban ápolják azt a férfit, aki csütörtök éjjel rátámadt három rendőrre, az egyikük halálát okozva ezzel. A Bors szombaton készített interjút az elkövetővel.

A 35 éves rendőrgyilkos, Sz. Szilárd egy fővárosi kórházban kap ellátást. A büntetett előéletű férfivel a Bors egyik újságírója készített interjút. A férfiről az újságíró kérdésére kiderült, hogy nem kellett a lábát amputálni. Mint ismeretes ugyanis, a támadás után az utcára menekült, és miután az őt üldöző rendőr figyelmeztető lövésére sem volt hajlandó megállni, lábon lőtték, így sikerült elfogni.

A férfi az újságírónak azt is elárulta: a történtek ellenére ,,általában tiszta" a lelkiismerete.

A támadás áldozatává vált Baumann Péter körzeti megbízottról tegnap este tartottak megemlékezést a fővárosban. A megölésével gyanúsított férfi a rendőröknek nem tett vallomást, mi több, panaszt is tett a gyanúsítás miatt. A hatóságok a letartóztatását indítványozták.

(via Index)

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.