Balhé

Botka kiadványa durván nekirontott a határvadászoknak

Botka kiadványa durván nekirontott a határvadászoknak

2022. szeptember 6., kedd
Botka kiadványa durván nekirontott a határvadászoknak

Lepropagandistázta a határvadászokat a szegedi önkormányzat lapja.

Mint ismert, kedden délelőtt Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke cáfolta, egyben hírlapi kacsának nevezte a hírt, amely szerint Orbán Viktor Szegedre látogatna pénteken, ahol 500 határvadászt avatnak. A bejelentést követően kínos magyarázkodásba kezdett a szegedi baloldal és az önkormányzati média.

Botka László közpénzen működő kiadványa azt sugallja, nincsenek is illegális bevándorlók, az 500 határvadász avatása pedig propagandaakció.

Szeged egy nap alatt meggátolta, hogy egy érthetetlenül túlbiztosított kormánypropaganda-rendezvényt megtartsanak a belvárosban – olvasható az adófizetők pénzén működtetett önkormányzati hírportálon.

A sors különös fintora, hogy Bakondi György pont ma reggel közölte az M1-en: idén eddig 162 ezer határsértőt fogtak el, míg tavaly az azonos időszakban mintegy 60 ezer határsértőt kaptak el. A miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója hozzátette, eddig 1220 embercsempészt is elfogtak, míg tavaly ez a szám 600 volt.

Ráadásul nemrégiben többször is fegyveres leszámolásba kezdtek a migránsok a határ szerb oldalán, csupán néhány kilométerre Szegedtől.

Lapunk kérdéseket küldött a határvadászoknak, mert kíváncsiak vagyunk, hogyan kommentálják azt, hogy propagandistáknak tartja őket Botka László házi lapja. Ha válaszolnak, frissítjük a cikket, vagy újat írunk.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.