Közélet

Úgy tűnik, mégsem kérnek a fizetős parkolásból a rókusiak

Úgy tűnik, mégsem kérnek a fizetős parkolásból a rókusiak

2022. július 7., csütörtök
Úgy tűnik, mégsem kérnek a fizetős parkolásból a rókusiak

Többen is kifejezték nemtetszésüket Ménesi Imre ötletével kapcsolatban.

Mint azt a SzegedMa megírta, az igencsak feszült hangulatú hétfői közgyűlésen a baloldal minden előre bejelentett emelést megszavazott, így amellett, hogy tovább drágul a parkolás, újabb parkolási zónákat vezetnek be Szegeden. Ha ez nem lett volna elég,

MÉNESI IMRE, RÓKUS SZOCIALISTA KÉPVISELŐJE AZT MONDTA, A LAKÓK JAVASOLJÁK NEKI, HOGY RÓKUSON IS TEGYÉK FIZETŐSSÉ A PARKOLÁST, HOGY TÖBB HELY JUSSON NEKIK.

https://szegedma.hu/2022/07/fizetni-akarnak-a-szegediek-a-rokusi-parkolasert-az-mszp-s-kepviselo-szerint

Felmerül a kérdés: mégis kinek jutna eszébe válság idején azt kérni, hogy tegyék fizetőssé az addig ingyenes parkolást? Ráadásul fizetős parkolás nélkül is el lehetne érni, hogy a lakók könnyen parkolhassanak a lakásuk előtt.

Szerettük volna megtudni Ménesitől, hányan fordultak hozzá ezzel a javaslattal, de sajnos telefonon nem volt hajlandó válaszolni és írásos megkeresésünkre három napja nem reagál.

Az előző cikkünk alatti kommentmezőben többen is kifejtették nemtetszésüket a képviselő ötletével kapcsolatban.

Volt olyan Rókuson élő hozzászóló, aki megjegyezte, nem fizetős parkolást, hanem parkolási lehetőséget kértek Ménesitől még 2018-ban, de a képviselő még nem tett semmit az üggyel kapcsolatban.

Akadt olyan rókusi kommentelő is, akinek ugyan nincs autója, de nem tartaná igazságosnak, ha fizetőssé tennék a parkolást a lakótelepen.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.