Sport

Két gólpassz az angolok ellen, majd irány Forráskút

Két gólpassz az angolok ellen, majd irány Forráskút

2022. július 11., hétfő
Két gólpassz az angolok ellen, majd irány Forráskút

- Lassan egy hónap telt el a magyar válogatott rendkívül sikeres Nemezetek Ligája menetelése óta. Leülepedtek már Önben a történtek?


- Nagy élményekkel gazdagodtunk mi és a szurkolók is, jól esik erre visszagondolni. Az utolsó, angolok elleni mérkőzés nagyszerűen sikerült. Jól állunk a csoportban, boldogok vagyunk, de már a következő feladatokra kell koncentrálnunk. Két meccsünk lesz még és ott elég komolyan helyt kell állnunk.

https://www.youtube.com/watch?v=aoqyrj3UHk8

- Nem túlzás kijelenteni, hogy a magyar NB I Önről és a góljairól szólt. Nem sokan gondolták volna ezt.


- Jól sikerült ez a szezon, minden megvolt, amit el lehetett érni. Talán ha a Pakssal elérjük a nemzetközi kupát érő helyett, akkor azt tudom mondani, hogy száz százalékos volt a szezonom, mind egyéni, mind csapat szinten.

- Érzete ezt akár a bajnokság elején, hogy benne van egy jó év a karrierjében, vagy önmagát is meglepte?


- Nem lepődtem meg. Mindig is keményen dolgoztam és ilyen célokért dolgoztam. Az, hogy ennyi gólt szereztem extra teljesítmény, erre én sem számítottam. Remélem, a 31 gólnál is lesz több még egyszer.

https://www.youtube.com/watch?v=cL6jjmoQeHs

- Véget ért az angol meccs, ahol két gólpasszal sokat tett a történelmi sikerhez, majd alig 12 óra múlva már otthonról, Forráskútról posztolt a közösségi oldalán. Volt népünnep?


- Egy valamennyivel több, mint kétezres településről beszélünk, úgyhogy szinte mindenki ismer mindenkit. Nagyon boldogok voltak és természetesen sokan gratuláltak.

- Hogy tölti a szabadságát?


- Forráskúton szeretünk lenni a családdal, ott van házunk, kész az otthonunk. Nem mentünk sehova, családdal, a szülőkkel voltunk, és bepótoltuk, ami év közben kimaradt.


IRÁNY KOREA

Ádám Martin a dél-koreai élvonalban szereplő Ulszan Hyundai együttesénél folytatja pályafutását– jelentette be hivatalos honlapján a támadó új klubja, valamint a Paksi FC is. A Nemzeti Sport az átigazolás kapcsánmegszólaltattaa labdarúgó ügynökét, Papp Gábort.

- Négy kiemelt szempontunk volt Ádám Martin átigazolásánál. Az első, hogya magyarnál mindenképpen erősebb bajnokságban próbálhassa ki magát.A második, hogy egy olyan csapathoz kerüljön, amelysaját bajnokságában domináns,azaz sokszor kerül az ellenfél kapuja elé. A harmadik, hogymegfelelő mennyiségű játéklehetőséghez jusson.A negyedik szemponta pénz volt,hiszen egy huszonnyolc éves játékosnál erről sem szabad elfeledkezni. A felsorolt szempontok itt mind teljesültek”– mondtaPapp Gábor,Ádám Martin menedzsere a Nemzeti Sportnak az átigazolásról.

- Kezdjük a legfontosabbal: ha Martin rendszeresen játszik az Ulszan Hyundaiban és jó teljesítményt nyújt, továbbra is számíthat a meghívóra. Nyilván jobb lett volna, ha egy olyan, az NB I-nél szintén erősebb bajnokságban folytatja, amely Európában van, de még véletlenül sem gondolom visszalépésnek az ázsiai szerződését, sőt, szerintem egy lépést tett előre - szögezte leaz NSO-nak érdeklődéséreMarco Rossi.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.