Sport

Ázsiába igazolt Ádám Martin

Ázsiába igazolt Ádám Martin

2022. július 11., hétfő
Ázsiába igazolt Ádám Martin

Az NB I legutóbbi szezonjának gólkirálya, a szegedi születésű Ádám Martin Dél-Koreába az Ulsan Hyundai együtteséhez igazolt.

A bajnokságban élen álló és Koszta Márk személyében egy magyart már foglalkoztató együttes közösségi oldalán jelentette be a Paks támadójának érkezését.

Ádám Martin az OTP Bank Liga előző kiírásában 31 gólt szerzett, így meghívót kapott a magyar válogatottba, ahol mind a négy júniusi Nemzetek Ligája-találkozóján pályára lépett. Sőt, az angliai történelmi sikerből két gólpasszal vette ki a részét.

Papp Gábor, a játékos menedzsere a Nemezeti Sportnak elmondta, milyen szempontok alapján született meg a döntés új klubjáról.

Négy kiemelt szempontunk volt Ádám Martin átigazolásánál. Az első, hogy a magyarnál mindenképpen erősebb bajnokságban próbálhassa ki magát. A második, hogy egy olyan csapathoz kerüljön, amely saját bajnokságában domináns, azaz sokszor kerül az ellenfél kapuja elé. A harmadik, hogy megfelelő mennyiségű játéklehetőséghez jusson. A negyedik szempont a pénz volt, hiszen egy huszonnyolc éves játékosnál erről sem szabad elfeledkezni. A felsorolt szempontok itt mind teljesültek” – ecsetelte a menedzser.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.