Odaszúrt a városnak az NB III-as osztályozót elveszítő Szegedi VSE vezetője

Cikkünk frissítése óta eltelt 4 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Mint arról a SzegedMa beszámolt, a Szegedi VSE az NB III-ért folyatott osztályozó visszavágóján is kikapott a Zala megyei Teskándtól, így jövőre is a Csongrád-Csanád megyei I. osztályban indul.

Kelemen Balázs az SZVSE felnőtt csapatának szakágvezetője a klub honlapjának adott évértékelőjében sajnálatát fejezte ki, amiért nem sikerült a feljutás, egyúttal emlékeztetett: a több mint százéves szegedi labdarúgás egyik legsikeresebb szezonját zárták, miután a bajnokság mellett a megyei Magyar kupát és az Amatőr kupát is megnyerték.

Talán több figyelmet érdemelne ez a csapat és az egyesület egyaránt, hisz mindezt teljes városi vagy állami támogatás nélkül értük el, míg máshol, ahova évek óta ömlik a pénzt, semmit nem tudtak felmutatni vagy még ki is estek.

jegyezte meg Kelemen Balázs.

Hozzátette, örülne, ha “újra a teljesítmény alapján dőlnének el ezek a dolgok, nem az alapján, hogy ki kinek a pajtása.”

Mi a jövőben is azon leszünk, hogy szeretett városunk több mint százéves klubját megfelelő szintre emeljük. A város részéről nem törődni az egyesülettel olyan bűn, mintha nem törődnénk idős szeretteinkkel.”

zárta gondolatait.

Kiemelt kép: Digi Sport

Exkluzív
Előző sztori

Valóban nem ért Bill Gates a virológiához?

Következő sztori

Idős, nehezen járó nőt raboltak ki Szegeden