Szórakozás

Legendás jaguárok gurulnak be Szegedre

Legendás jaguárok gurulnak be Szegedre

2022. június 18., szombat
Legendás jaguárok gurulnak be Szegedre

Aki vasárnap délelőtt a Széchenyi téren jár, az nem akármilyen autócsodákra lelhet.

Ma délelőtt egyszer már beparkoltak, de holnap délelőtt újra a Széchenyi térre gurulnak az oldtimer Jaguar autók Magyar Jaguar Club idei találkozója alkalmából, melynek helyszínéül Csongrád-Csanád megyét jelölték meg. A klub minden évben más városba szervezi a találkozót, ezúttal Szeged és Sándorfalva a soros.

Karaba György főszervező szerint a látogatás kölcsönös, hiszen amíg a helyiek az autókban gyönyörködhetnek, addig ők a szegedi látványosságokat tekintik meg. Így ma délelőtt a Dómba tértek be.

Azonban nem csak Szeged és Sándorfalva, hanem az egész környék érdekességeit megtekinti a klub, szóval megyeszerte találkozhatunk a ritka autópéldányokkal.

Volt, aki Jaguar E Type 4.2 típusú autóval érkezett, volt olyan is, aki Jaguar 420G-vel gördült be a Széchenyi térre, míg más egy Jaguar XJ6-al érkezett, de látható volt a téren egy Jaguar F-Type Coupe S AWD és egy Jaguar XF Sportbrake 25d AWD is.

(via Délmagyar)

Fotó: Jaguar Club Magyarország Facebook-oldala

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.