Eljárás indult az éjjelente száguldozó egyik szegedi motorossal szemben

Mint arról a SzegedMa beszámolt, hétfőn hatalmas zajt csapva száguldozott három motoros este 10 után Szegeden. Habár a sebesség megszállottjai többnyire a Kereskedő közben szoktak “Halálos irambant” játszani, hétfő este 10 és 11 között városszerte rótták a hangosabbnál hangosabb köröket az említett motorosok.

A Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság lapunk megkeresésére közölte, az eset kapcsán egy fővel szemben szabálysértési eljárást kezdeményeztek.

Megjegyezték, a nyári időszakban is kiemelt figyelmet fordítanak a közlekedésbiztonságra.

Kollégáink minden esetben, a hatályos jogszabályoknak megfelelően járnak el szabálysértés, vagy bűncselekmény észlelése esetén. Amennyiben azonban bárki szabálysértés, vagy bűncselekmény elkövetését észleli, kérjük, tegyen bejelentést a Rendőrségen.” – zárták válaszlevelüket.

Az nem derült ki a rendőrség válaszából, hogy a három motoros közül, miért csak az egyikkel szemben kezdeményeztek eljárást, valamint arra sem derült fény, hogy mi alapján választották ki azt az egyet. Rákérdeztünk ezekre is, amint válaszolnak frissítjük a cikket, vagy újat írunk.

Előző sztori

Ismét lesz Strandok éjszakája, Szeged is csatlakozik

Következő sztori

Szombaton utcabál lesz Kiskundorozsmán-sztárfellépővel