Krimi

Eljárás indult az éjjelente száguldozó egyik szegedi motorossal szemben

Eljárás indult az éjjelente száguldozó egyik  szegedi motorossal szemben

2022. június 22., szerda
Eljárás indult az éjjelente száguldozó egyik  szegedi motorossal szemben

Mint arról a SzegedMa beszámolt, hétfőn hatalmas zajt csapva száguldozott három motoros este 10 után Szegeden. Habár a sebesség megszállottjai többnyire a Kereskedő közben szoktak “Halálos irambant” játszani, hétfő este 10 és 11 között városszerte rótták a hangosabbnál hangosabb köröket az említett motorosok.

A Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság lapunk megkeresésére közölte, az eset kapcsán egy fővel szemben szabálysértési eljárást kezdeményeztek.

Megjegyezték, a nyári időszakban is kiemelt figyelmet fordítanak a közlekedésbiztonságra.

Kollégáink minden esetben, a hatályos jogszabályoknak megfelelően járnak el szabálysértés, vagy bűncselekmény észlelése esetén. Amennyiben azonban bárki szabálysértés, vagy bűncselekmény elkövetését észleli, kérjük, tegyen bejelentést a Rendőrségen." – zárták válaszlevelüket.

Az nem derült ki a rendőrség válaszából, hogy a három motoros közül, miért csak az egyikkel szemben kezdeményeztek eljárást, valamint arra sem derült fény, hogy mi alapján választották ki azt az egyet. Rákérdeztünk ezekre is, amint válaszolnak frissítjük a cikket, vagy újat írunk.

https://szegedma.hu/2022/06/hatalmas-zajt-csapva-szaguldozott-harom-motoros-este-10-utan-szegeden

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.