Nagy kupac emberi ürülék bűzölög a Széchenyi téren

Cikkünk frissítése óta eltelt 10 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Épphogy véget ért a 26. Szegedi Borfesztivál, máris egy újabb “turistacsalogató” látvány fogadja a járókelőket Szeged belvárosában: valaki a Károlyi utcai árkádsor egyik rejtett zegzugában, a tourinform iroda közvetlen közelében pottyantott egy jókorát.

Talán már nem is meglepő ez a történet, korábban többször is megírtuk, hogy a Széchenyi téri fesztiválok idején rendszeresen a Károlyi utcában végzik kis – vagy alkalomadtán éppen a nagydolgukat a magukról megfeledkező mulatozók. A mostani eset amellett, hogy gusztustalan, érthetetlen is hiszen számos mobil illemhelyet létesítettek az idei Borfesztivál.

Szegeden egyébként is visszatérő problémát jelent a közterületeken felbukkanó emberi fekália. Tavaly bejárta az országos sajtót a hír – amelyet a SzegedMa írt meg elsőként – miszerint egy rejtélyes fosórém tartja rettegésben a Passzázs sor üzleteit. Pár napra rá egy lelkes követője is akadt az azóta már rendőrkézre került illetőnek, hiszen a Kárász utca egyik kirakatára székelt egy hajléktalan, aki többek szerint fertőző májbetegségben szenved. Korábban arra is volt példa, hogy a Mars téri büfé mögött egy kisgyerek az anyja jelenlétében végezte a nagydolgát fényes nappal.  Legutóbb pedig a szegedi Momentum irodáját piszkította össze valaki.

Előző sztori

Elfogadták: a kormány veszélyhelyzetet hirdethet a szomszédban dúló háború miatt

Következő sztori

Szegedi piaristák kaptak rangos díjat Budapesten