Politika

Mintha a maszkjába köpött volna Márki-Zay Péter, annyira felhúzták

Mintha a maszkjába köpött volna Márki-Zay Péter, annyira felhúzták

2022. február 3., csütörtök
Mintha a maszkjába köpött volna Márki-Zay Péter, annyira felhúzták

A baloldal miniszterelnök-jelöltje kommunista csökevények nevezte a hatósági árat.

A Mozaik Kör szerda este szervezett egy beszélgetést Márki-Zay Péterrel, az esemény után többen is kérdezték a baloldal miniszterelnök-jelöltjét, így tett a 888 riportere is, aki provokatív, de akár jogosnak is nevezhető kérdéssel fordult MZP-hez.

A portál újságírója először arra volt kíváncsi, hogy a baloldal miniszterelnök-jelöltje támogatja-e esetleg, hogy a férfiak szülhessenek.

– Na látja, ez az aberráció. Ez a kérdés. Ezt nem értem. Tehát komolyan, ennyire aberráltak? – reagált Márki-Zay a kérdésre.

A kérdés azért is lehet jogos, mert az Európai Parlament korábban úgy döntött, hogy a férfiak is szülhetnek, ráadásul bejárta az internetet az a TLC által forgatott videó is, amelyben egy transznemű férfi világra hoz egy gyermeket.

https://szegedma.hu/2021/07/video-igy-szul-egy-ferfi

A vásárhelyi polgármester ezt követően a hatósági árról is kifejtette a véleményét.

– A hatósági ár, mint gondolat egy kommunista csökevény, nem ezzel kell megoldani az inflációt

fejtette ki álláspontját.

Amikor az újságíró azt firtatta, hogy Bajnai Gordon csatlakozna-e a Mindenki Magyarországa Mozgalomhoz, érdekes jelenet játszódott le: MZP levette a maszkját és a felvételen úgy látszik, mintha beleköpött volna.

Tekintse meg a szóban forgó jelenetet és szavazzon:

https://www.youtube.com/watch?v=TjKK1kxbuRg&t=77s

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.