/

Lázár János várja a „genyóságot”

Cikkünk frissítése óta eltelt 2 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Ahogy azt ma már korábban megírtuk, máris nehézségekkel néz szemben az utasforgalom előtt is megnyílt vasútvillamos: reggel őzekkel ütközött, aminek következtében meghibásodott egy szerelvény, így a járatok csak Szeged, Rókus vasútállomásig közlekednek. Természetesen az egész beruházás ellenlábasai most dörzsölik a tenyerüket, de Lázár János kormánybiztos reakciója felül emelkedik ezeken a hangokon.

Az országgyűlési képviselő a fentebb olvasható Facebook bejegyzésben fejezi ki gondolatait a két szembenálló oldalról, nevezetesen a tram-train ellenzőiről és támogatóiról. Amit rengetegen elfelejtenek, hogy a vasútvillamos

még mindig próbaüzem alatt áll, ezért továbbra is előfordulhat, hogy lesznek fennakadások a működésében.

Mint írja, épp ezért közlekedik lassaban a lehetséges sebességnél és emiatt ingyenes a használata is. Szóba kerül még Márki-Zay és az ellenzék reakciója, akik nem győzik sarazni a beruházást és annak sikerességét – erről is írtunk korábban.

Lázár János kiemeli, hogy a próbaüzem végére az új tömegközlekedési eszköz működése kifogástalan lesz, azonban addig is arra kéri az embereket, hogy osszák meg tapasztalataikat a tram-trainnel kapcsolatban és aki szeretné,

nemcsak a jóindulatú, segítőkész, hanem a genyó, ellendrukker üzeneteit is elküldheti!

Ha ön is szeretne üzenni a kormánybiztosnak, azt a kapcsolat@lazarjanos.hu e-mail címre küldheti.

Előző sztori

Csaknem 200 halott egy nap alatt

Következő sztori

Durván egymásnak esett az újra ismertté vált Czutor és a rettenthetetlen szegedi virológus!