Egy harmadikat is megölt volna az újszegedi kettős gyilkos

Cikkünk frissítése óta eltelt 1 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

További bűncselekmények elkövetésével is vádolja a Csongrád-Csanád Megyei Főügyészség azt a férfit, aki januárban bozótvágóval ölte meg két társát. Egy harmadik csak a szerencsének köszönheti, hogy nem esett baja.

Még januárban ölte meg bozótvágóval két társát az a férfi, aki a sértettek alkalmi ismerőse volt. Egy újszegedi kiserdőben raktak össze maguknak lakóhelyiséget, ahol az elkövető engedéllyel tartózkodhatott, viszont nem aludhatott ott. Ezt kihasználva az egyik sértett távollétében beköltözött a lakrészébe és ott aludt pár napot. A visszatérő sértett, miután ezt észlelte, elzavarta a vádlottat.

Ezt követően 2021. január 6-án a férfi visszatért egy bozótvágóval és egy késsel, amivel két társával álmukban végzett.

A férfi azóta beismerte tettét, és az is kiderült, hogy a két sértettnek egy harmadik társa is volt, aki a gyilkosság idején nem tartózkodott a helyszínen, mivel ő csak órákkal később tért vissza. Az elkövető a vádirat szerint őt is megölte volna.

A főügyészség további elkövetésekkel is vádolja a gyilkost: tavaly decemberben az utcán több alkalommal megrúgott egy sértettet, illetve a hónap végén egy másik férfit is megvert. Az elkövetések előtt nem sokkal szabadult.

Előző sztori

Szolnokon folytatta jó sorozatát a Szeged-Csanád GA

Következő sztori

Szeged környékén 1500-nál is több fertőzöttet regisztráltak hétvégén