Krimi

Nemrég szabadult a szegedi kettős gyilkosság elkövetője

Nemrég szabadult a szegedi kettős gyilkosság elkövetője

2021. január 8., péntek
Nemrég szabadult a szegedi kettős gyilkosság elkövetője

A megalapozott gyanú szerint a férfi január 6-án este 8 órát megelőzően felkereste egy újszegedi erdős részen kialakított fabódéban lakó két ismerősét, majd egy bozótvágó késsel fejbe ütötte és megölte őket. A két sértett a helyszínen azonnal életét vesztette. A férfit ezt követően Szeged belterületén a kijárási tilalom megsértése miatt a helyi rendőrök igazoltatták, majd mivel észlelték, hogy ruházata véres, előállították.

A több ember sérelmére elkövetett emberölés bűntette miatt indult eljárásban a főügyészség a szökés, elrejtőzés, valamint a bűnismétlés veszélyére figyelemmel tett indítványt a férfi letartóztatásának 1 hónapra történő elrendelésére. A többszörösen büntetett előéletű gyanúsított ugyanis röviddel büntetés-végrehajtási intézetből történt szabadulását követően és másik büntetőeljárás hatálya alatt követte el az életfogytig tartó szabadságvesztéssel is fenyegetett bűncselekményt.

Az ügyészi indítványról a Szegedi Járásbíróság nyomozás bírója a mai napon, telekommunikációs eszközzel megtartott ülésén fog dönteni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.