Nemrég szabadult a szegedi kettős gyilkosság elkövetője

Cikkünk frissítése óta eltelt 2 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.
A Csongrád-Csanád Megyei Főügyészség indítványt tett a nyomozási bíró felé, hogy rendelje el annak a férfinek a letartóztatását, aki szerda este két társát ölte meg - közölte a vádhatóság.

A megalapozott gyanú szerint a férfi január 6-án este 8 órát megelőzően felkereste egy újszegedi erdős részen kialakított fabódéban lakó két ismerősét, majd egy bozótvágó késsel fejbe ütötte és megölte őket. A két sértett a helyszínen azonnal életét vesztette. A férfit ezt követően Szeged belterületén a kijárási tilalom megsértése miatt a helyi rendőrök igazoltatták, majd mivel észlelték, hogy ruházata véres, előállították.

A több ember sérelmére elkövetett emberölés bűntette miatt indult eljárásban a főügyészség a szökés, elrejtőzés, valamint a bűnismétlés veszélyére figyelemmel tett indítványt a férfi letartóztatásának 1 hónapra történő elrendelésére. A többszörösen büntetett előéletű gyanúsított ugyanis röviddel büntetés-végrehajtási intézetből történt szabadulását követően és másik büntetőeljárás hatálya alatt követte el az életfogytig tartó szabadságvesztéssel is fenyegetett bűncselekményt.

Az ügyészi indítványról a Szegedi Járásbíróság nyomozás bírója a mai napon, telekommunikációs eszközzel megtartott ülésén fog dönteni.

Előző sztori

Nem úszta meg a büntetést a Vásárhely közelében több szabályt is megszegő autós

Következő sztori

Ismét megugrott a fertőzöttek száma Csongrád-Csanádban