Fotók!

A migránsok már a spájzban vannak: négyfős csoportot fogtak a Közép fasoron!

Cikkünk frissítése óta eltelt 1 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Egyik olvasónk tájékoztatása szerint szerda reggel négyfős migráns csoportot kapcsoltak le a rendőrök és a katonák közösen Újszegeden, a Közép fasoron. Az elmúlt napokban több alkalommal is volt rá példa, hogy Szeged külterületén fogtak illegális bevándorlókat a rendőrök, de ezúttal a város központjához jóval közelebb buktak le a migránsok. A Csongrád-Csanád Megyei-Rendőrfőkapitányság sajtóosztálya a SzegedMa megkeresésére megerősítette a hírt.

A police.hu arról ír, hogy a rendőrök az éjszaka folyamán nagyobb csoportokban 59 illegális migránst tartóztattak fel Csongrád-Csanád megyében. A magyar és a cseh rendőrök a katonákkal együttműködve kedd 22 óra és szerda 6 óra között három csoportban, 59 határsértőt tartóztattak fel Röszke és Mórahalom külterületén.

Legutóbb még januárban írtunk arról, hogy Szeged központjához igen közel, Felsővároson okoztak problémát a migránsok. Akkor a csoport egyik tagja késsel hadonászott, de szerencsére a rendőrök rövid időn belül elfogták őket.

Előző sztori

Nagy fogás Röszkén: kilencven millió ékszerekben

Következő sztori

Ámokfutás Makón: egy hónap alatt nyolc bűncselekményt követett el egy helyi férfi