Hétfőtől tovább bonyolódik a közlekedés a Stefánián

Cikkünk frissítése óta eltelt 2 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Az augusztus 23. óta érvényben lévő forgalmi rend hétfőtől további változásokkal egészül ki. A Stefánia és a Vörösmarty utca találkozásánál lévő körforgalmat is lezárják a Vörösmarty utca irányába, szeptember 26-ig.

Az Önkormányzat közleménye szerint a tervnek megfelelően halad az Oskola utca felújítása. Ezért az útépítés és a vízvezeték-rekonstrukció is új szakaszába lép, így újabb forgalmi változásokra van szükség.

Ennek értelmében hétfőtől egészen szeptember 26-ig:

  • A Stefánia és a Vörösmarty utca találkozásánál lévő (színházi) körforgalmat lezárják a Vörösmarty utca irányába,
  • A körforgalom és a Vár utca közötti parkolót pedig átmenetileg nem lehet használni.

A Stefánia a Vár utcáig bezárólag továbbra is mindkét irányból átjárható lesz, a Belvárosi hídra pedig változatlanul a Dózsa György utca–Stefánia–Vár utca–Deák Ferenc utca–Híd utca felé juthatunk fel. Akik Újszeged felől érkeznek, azok a továbbiakban is mehetnek egyenesen tovább a Híd utca felé vagy lekanyarodhatnak jobbra a Stefániára. A kerékpárosokra pedig a régi, megszokott helyük vár, de az új burkolaton, amin szintén jobbra, a Stefánia felé hajthatnak le.

Az Oskola utca környéki felújításról korábban itt írtunk részletesen. Ha pedig arra kíváncsi, hogyan dugult be a Vár utca környéke az első tanítási napon, azt videóval együtt itt tekintheti meg.

Előző sztori

Vitára hívta ki a szegedi DK-s az MSZP-s ellenfelét: Szabó Sándor ki mer állni?

Következő sztori

Magyar Kupa: NB III-as csapatot kapott a Szeged-Csanád GA