Közlekedés

Hétfőtől tovább bonyolódik a közlekedés a Stefánián

Hétfőtől tovább bonyolódik a közlekedés a Stefánián

2021. szeptember 2., csütörtök
Hétfőtől tovább bonyolódik a közlekedés a Stefánián

Az augusztus 23. óta érvényben lévő forgalmi rend hétfőtől további változásokkal egészül ki. A Stefánia és a Vörösmarty utca találkozásánál lévő körforgalmat is lezárják a Vörösmarty utca irányába, szeptember 26-ig.

Az Önkormányzat közleménye szerint a tervnek megfelelően halad az Oskola utca felújítása. Ezért az útépítés és a vízvezeték-rekonstrukció is új szakaszába lép, így újabb forgalmi változásokra van szükség.

Ennek értelmében hétfőtől egészen szeptember 26-ig:

  • A Stefánia és a Vörösmarty utca találkozásánál lévő (színházi) körforgalmat lezárják a Vörösmarty utca irányába,
  • A körforgalom és a Vár utca közötti parkolót pedig átmenetileg nem lehet használni.

A Stefánia a Vár utcáig bezárólag továbbra is mindkét irányból átjárható lesz, a Belvárosi hídra pedig változatlanul a Dózsa György utca–Stefánia–Vár utca–Deák Ferenc utca–Híd utca felé juthatunk fel. Akik Újszeged felől érkeznek, azok a továbbiakban is mehetnek egyenesen tovább a Híd utca felé vagy lekanyarodhatnak jobbra a Stefániára. A kerékpárosokra pedig a régi, megszokott helyük vár, de az új burkolaton, amin szintén jobbra, a Stefánia felé hajthatnak le.

Az Oskola utca környéki felújításról korábban itt írtunk részletesen. Ha pedig arra kíváncsi, hogyan dugult be a Vár utca környéke az első tanítási napon, azt videóval együtt itt tekintheti meg.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.