,,Ittasan, viccből” ugorhatott a Tiszába a 31 éves férfi, barátai szeme láttára!

Cikkünk frissítése óta eltelt 1 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Vasárnap reggel óta keresik a hatóságok azt a 31 éves férfit, aki a Bertalan hídról ugrott a Tiszába. Lapunk beszélt a férfi barátnőjével.

Az esetről élénk vita folyik a küölönféle szegedi Facebook-csoportokban. A fiatalember külföldi barátnője tett közzé egy nyílvános bejegyzést több csoportban is, és a saját közösségi média profilján. Ezekben arra kéri a lakosságot, hogy aki tud, segítsen keresni a férfit hajóval, vagy ,,ajtókon bekopogva.” Bár ezekben a nyilvános posztokban a férfi nevét, arcát és közösségi oldalának elérhetőségét is megmutatta a nő, mi ezt nem hozzuk nyilvánosságra.

Lapunk felvette a kapcsolatot a férfi barátnőjével. Ő azt mesélte nekünk, hogy a férfi barátaival ivott, részeg volt, de már hazafelé tartottak. Akkor ugrott le a hídról.

“A barátainak azzal viccelődött, hogy le fog ugrani, azonban ők azt hitték, nem gondolja komolyan”

– magyarázta.

Seller András, a Szegedi Vízimentő és Tűzoltó Szakszolgálat elnöke érdeklődésünkre közölte, továbbra is nagy erőkkel keresik a fiatalembert, ahogy a rendőrség és a Katasztrófavédelem is.

Amint további információval rendelkezünk az eset kapcsán, frissítjük cikkünket vagy újat írunk.

(Borítóképünk illusztráció! Forrás: Pixabay.com)

Előző sztori

A Tiszába ugrott egy 31 éves szegedi férfi

Következő sztori

Óvodakezdést segítő csomaggal támogatja az állam a legszegényebb települések lakóit 800 millió forint összértékben